Let's call it a mental victory

Publiserat 2016-03-28 17:44:06 i Randoms, Träning,

I wore these teeny tiny shorts to the gym for legday today. Det var två anledningar till det. 
1) Jag fick dem i present av Tim (fick förresten toppen av honom också) och när folk har spenderat pengar på något så tycker jag att said något skall används. 
2) För att se om jag var komfortabel med det cause last time I wore shorts to Fresh I most certainly was not (so it was an experiment of sorts).

Regarding nummer två. Det visade sig att jo jag kände mig lite naken, men det varade i typ fem minuter och sedan tänkte jag helt seriöst inget mer på det. Under cardio-delen var jag faktiskt väldigt tacksam för bristen på byxor för fick vad svettigt det var idag då. That's a fucking seger om jag någonsin sett en. Så jävla nice känsla. 

Är medveten om att det kanske låter lite märkligt det här, coming from någon som lägger ut så mycket halvnakna bilder på sociala medier, men real life och insta är fan inte samma sak asså. Bilder kan du ha hundra stycken tills du får till en där du ser ut exakt som du vill, du kan dra i kontraster och ändra pose och så vidare allt för att förmedla den bild du vill att andra ska se. I verkliga livet går inte det. 

Så ja. Today was a good day for the body confidence. Det var väl det jag ville säga. Nu ska jag käka middag. Emma Sofia out. Kommentarer

Säg något
Not published

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen