Mami 💜

Publiserat 2015-05-31 20:30:59 i Familj,

Idag är det mors dag och det tycker jag att vi ska prata om. När jag var liten brukade jag rita en teckning, nu när jag är vuxen (och quite frankly har insett att jag inte är något vidare konstnärlig, i vart fall inte på målar-fronten), tänkte jag skriva några ord här. Vet inte om du läser det här mamma men om du gör det ska du veta att jag är så oerhört tacksam för att jag har dig. Du är alltid där för mig, lyssnar på alla mina problem stora som små och har stöttat mig i alla val jag gjort i livet (även om det säkert funnits de du tyckt vart mindre genomtänkta). Alla barn skulle ha en mamma som du, växer jag upp och blir lik dig så är det ingen tvekan om att jag blir en alldeles amazing människa. Grattis på mors dag lilla mammis!


En av få bilder jag fått dispens att lägga ut på internet. 💚

Progress

Publiserat 2015-05-31 14:10:53 i Träning,

Good workout today. Nytt PR för squats, 70 kg, vilket jag är jävla nöjd med måste jag säga. Det går framåt loves och fy fasen vad nice det är. Som tjej får man räkna med att det tar tid att bygga någon sorts muskler (look at my baby gains liksom), men för mig är det lätt värt varje sekund när jag väl får se resultat. Trust the process. En sjuhelvetes kliché jag vet men den är så sant och det var när jag lärde mig det som jag verkligen började älska träning. (Är för övrigt också det bästa råd jag har att ge ang. träningsfilosofi.) Ja och det var egentligen bara det. Är lite stolt idag och tycker liksom att ni ska veta det. Sofia out. Shameless selfie trying to flex my baby muscles. 

31-05-2015

Publiserat 2015-05-31 09:47:13 i Randoms,

Morning folks. Söndag da, och jag sitter i soffan i skitigt och om vi ska vara helt ärliga ganska sunkiga myskläder (note to self: do laundry you slob). Kravlade mig ur sängen vid nio och har nyss ätit klart min frukost (tunnbröd med ost, hallonkvarg och kaffe såklart), och det är väl egentligen det som har hänt här på Skogmo hittills. Men vad kan man förvänta sig klockan kvart i tio på morgonen. 

Anyway, mina planer för dagen ser ut såhär: gymmet. Det var allt. Har inte varit där sedan i torsdags och fuck vad skumt det känns (yep, I'm completely and utterly hooked). Så ja, dit ska jag lite senare. Och så kanske jag ska dammsuga, eftersom jag kan det nu (yay!). Vi får se. Hur som helst så har jag inget mer att säga som inte är komplett babbel så jag tror att vi avrundar här. Hörs senare. Sofia out. 

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen