September 31st through snap

Publiserat 2015-08-31 21:07:18 i Randoms,


This morning. Var som ni redan vet måttligt pigg. 


Den blå gubben och lappen är från Olivia. Hon har slutat och fan asså jag kommer att sakna henne. 


...


Himlen såg ut som en dröm ikväll. Lugnet före stormen enligt mamma. 


Detta är tekniskt sett inte från snap, la upp en video där, men jag såg Biebers nya video tidigare och har typ noll anständiga saker att säga om den. 

These are the days champions train

Publiserat 2015-08-31 16:40:04 i Träning,

Måndag eftermiddag. Jag och halva Jessheim är på gymmet. Har Salute med Little Mix i hörlurarna, sitter på en träningscykel eftersom tanken är att börja med cardio. Efter det armar om jag kan slå mig fram till några hantlar. Var halvpeppad på att komma hit idag om jag ska vara ärlig, är trött som fan och kroppen är inte nöjd med helgens kosthållning, men det är de här dagarna som skiljer de dedikerade från hobbygymmare. Det är dessa dagar champions tränar. Och ni vet regeln, missa aldrig en måndag. Jag kommer att tacka mig själv om en timma.  

Ja och nu måste jag fokusera på min cykling innan cardion vinner över mig. Vi hörs darlings. Mood

Publiserat 2015-08-31 07:12:48 i Morgon, Måndag,I'm not gonna lie I'm not happy to be up at this ungodly hour. De som tror att man vaknar utvilad första morgonen efter en ledighet kan fan ta den övertygelsen and shove it where the sun don't shine för det är man då verkligen inte. Åtminstone är inte jag det. Hade en vision om att jag skulle se typ fräsch och pigg ut idag men ja...nej. Verkligheten är en annan. Mörka ringar under ögonen och hela paketet. Me in all my usual glory. Festligt. Eh...

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen