"It is only possible to live happily ever after on a day-to-day basis." - Margaret Bonnano

Publiserat 2012-09-30 18:12:25 i Randoms, Träning,

 
God kväll my loves. Vad gör ni egentligen en söndag som denna? Något trevligt hoppas jag, för även om söndagar inte direkt är världens roligaste dag (at least I don't think so) så får man ju försöka att liva upp dem så gott man kan. Man får inte roligare än man gör sig, som de så fint säger. Så ja, lite så har jag väl försökt tänka idag. Och jag säger försökt för som ni kanske vet så är jag inte alldeles lysande bra på att göra saker skojigare än vad de är. I try though, and I guess that's what counts.
 
Eh ja. Lite så är det alltså. Och idag måste jag ändå säga att jag lyckats ganska hyfsat med att ha en bra söndag. Har väl egentligen inte gjort sådär sjukt mycket, mer än powerwalkat cirka 7 kilometer i höstsolen (där har ni alltså förklaringen till bilden, om ni nu väntade på en) vilket var himla trevligt eftersom skogen är väldans fin den här årstiden, men i alla fall. En bra söndag över lag. Lung och fin liksom, men inte för lugn (you know how I hate that). Passande avslutning på en inte allt för dum vecka. Hoppas på att nästa (vecka alltså) skall bli bra den med, but I suppose we'll see about that. Ett par grejer skulle kunna göra den bra, men dem kan jag berätta om om det skulle bli så.
 
Japp, och med det tror jag att jag skall återgå till mitt. Kanske skall snoka lite på ams.se, vi får se, men hur som helst så hörs vi imorgon eller något sådant. När jag har något jag tycker att ni borde veta att säga. I vanlig ordning med andra ord (det är ju det fina med den här bloggen, ni kan lita på att den är hyfsat den samma från dag till dag - om ni nu tycker att det är en bra grej alltså). 
 
PS. Klockan 20.00 är det "Morden i Midsomer" på åttan. Det är dagens tv-tips. Varsågoda.

Good times

Publiserat 2012-09-29 20:10:19 i

Gokväll darlings. Vad gör ni då? Jag kollar på "Körslaget" med mamma och pappa. Och så dricker jag lite vin (försås, det är ju lördag, you've gotta have wine). Det är himla mysigt måste jag säga, ibland behövs det faktiskt inte så väldans mycket för att man ska vara nöjd. Japp, och det var faktiskt allt jag ville säga. Hej och hur är det (?) typ. Och nu när jag har gjort det så tror jag att jag tänker avrunda. Hoppas att ni har det fint my loves, vi hörs imorgon.

Lördag

Publiserat 2012-09-29 11:33:56 i Randoms,

Goddag my loves. Lördag idag, pch det är förstås himla fint. Denna veckan har ju yours truly haft lite grejer för sig (låt oss inte gå in på dem igen dock, det blir så tjatigt) så det känns verkligen att det är helg. And that's a fabulous thing, för man vill ju kunna uppskatta veckoslutet på riktigt. Annars räknas det liksom inte. Men denna lördag känns det alltså som lördag, and that's good. Det enda man saknar är väl fint väder, det är rätt eländigt sådant här i Trollhättan faktiskt. Men det är ju förstås september, och detta är Sverige, så sådär sjukt förvånad är jag inte.
 
Hur som helst. Just nu håller jag på att göra mig i ordning så smått eftersom jag och Sarah skall en sväng till Etagé. Mycket trevligt. Annars har jag inte så många planer för dagen, åtminstone inte för tillfället. Men man vet ju aldrig, det skulle kunna dyka upp något. Eller så gör det inte det, I'm fine either way. Och med den tanken tror jag att jag tänker avrunda. Återkommer senare darlings. Ha en fin lördag så länge. Är godis, köp något ni inte behövde men hemskt gärna ville ha, drick lite vin till lunch om det är vad ni känner för. Lite tips sådär.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen