Caffeine free coffee is like a hooker who only wants to cuddle

Publiserat 2015-11-30 15:53:17 i Randoms,

Afternoon folkens. Hur har ni det? Jag sitter på bussen med min PWO och känner typ praise the lord för koffein. Pigg kan man inte kalla det, men vad kan man förvänta sig en måndag. Ge the magic potion en kvart på sig så har jag allt energi ska ni se. A girl needs shit to keep herself somewhat present. 

Yeah...hur som helst. Det har varit en helt grei dag ändå. Skönt att vara tillbaka på jobbet ändå jag tycker faktiskt det (även om det var lite manfall due to sjuka barn). Jag svarar bra på en schemalagd vardag. Ja och det var väl det for now. Vi hörs loves. 


The raccoon-look is sexy yes? People like that?

this is not a dress rehearsal, this right here is life

Publiserat 2015-11-30 07:18:21 i Randoms,

Back to reality da. Måndag. Sovit cirka ingenting inatt klassisk söndag-natts anda. Det är iskallt ute. Men vet ni vad jag är på rätt bra humör ändå. Inte ny-vecka-nya-möjligheter bra humör men det kommer jag nog aldrig bli (fuck those people to be completely honest that's just too much). Still, det är helt fint. Allt bitchande till trots så gillar jag faktiskt mitt jobb, och jag har saknat mina kollegor. De är awesome people. 

Så ja, det blir säkert bra det här. Om jag bara kan hålla mig vaken hela dagen da.   Det är väl det. Men ellers. Eh ja...och nu ska jag sluta jiddra. Vi hörs loves. 

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen