London calling

Publiserat 2013-03-28 17:59:00 i Randoms,

So, imorgon åker familjen Nilsen till London (yay!). Ska bli sjukt roligt, jag har väntat på dee här resan länge nu (tror att nedräkningen på Stinas telefon började på 87 dagar eller något sådant - kan möjligen ha varit ännu längre) and finally it's here. London är en väldans fin stad, det finns så mycket att se och ännu mer att köpa (och med tanke på shopping-pengarna alla tre syskon fått av våra kära föräldrar så mycket som jag kan köpa) och engelsmän är ett himla trevligt folk. Kort och gott: It's going to be awesome.  

Klockan 4 (ja på morgonen) imorgon lämnar vi Svenäckersgatan. Har undertecknad packat klart? Svar nej. Har sjukt svårt att komma fram till vilka kläder jag skall ha med mig, eftersom jag plötsligt inte alls kan komma på vad jag egentligen brukar ha mig, men det löser sig ju alltid på ett sätt eller det andra.
 
Så ja, vad jag ville säga med detta inlägg var väl egentligen två saker 1) Jag är exalterad som tusan (!) och 2) om ni undrar var jag är de närmaste dagarna så är det i Englands huvudstad (no bloggande på semestern my loves, så jobbar jag). Jupp, och som avslutning bjuder jag på några (eller ja, två) bilder från när vi var i London senast (åtminstone tror jag att det var senast), nämligen 2010. Ska verkligen försöka ta lite mer kort på folk (aka min familj) den här gången, och inte bara på grejer.
 
 

För nu är det vår. Så det så.

Publiserat 2013-03-27 14:40:21 i Kläder, Randoms,

Goddag my loves. Jag har gjort alla mina ärenden, och nu sitter jag hemma vid köksbordet och dricker kaffe. Kunde konstatera, tidigare när jag promenerade till och från stan, att det faktiskt är vår ute idag. På riktigt. Inte bara sådär "våga-vägra-vinter-!", utan vår på riktigt. Typ varmt. Och soligt. Och ingen iskall vind som lade sordin på det hela stötte jag på heller. Sjukt awesome. Nu kanske det äntligen är vår, på riktigt? (Förra gången jag trodde det var det ju verkligen inte så, visade det sig.) Well a girl can hope at least.

Ja och för att det  var så fint ute idag så invigde jag min nya vårjacka, som jag fick av min älskade far för ett tag sedan. Precis lagom varm och liksom fin men ändå casual. I love it. Såhär såg jag ut:

2013 - 03 - 27

Publiserat 2013-03-27 10:45:45 i Randoms,

God morgon darlings. Hur mår ni denna onsdag? Jag mår fint. Håller i skrivande stund på att göra mig i ordning för dagen (erhm, ja jag går upp lite senare när ingen är hemma och väcker mig). Arbetsförmedlingen står på schemat idag, och även om det inte direkt är ett favoritställe of mine så måste jag säga att jag ser fram emot det lite. Bara för att det känns så himla fint att få berätta för dem om Frankrike (!!!). Det är liksom himla fint att få berätta för alla om Frankrike, så ja...ni fattar. It's a great thing helt enkelt.
 
Annars då? Ja annars ska jag lämna tillbaka en film som jag lånade åt Stina på biblioteket  och gå på påskfjäders-jakt, eftersom det plötsligt blev väldigt viktigt för min kära mor. Vilket jag i och för sig förstår, för de där fem fjädrarna som sitter i vårt ris på trappan just nu ger faktiskt ett lite futtigt intryck. Ja och det var mina ärenden för dagen. Får väl se om jag kommer på något mer. Eventuellt kanske jag ska börja packa inför London också, vi åker ju på fredag och det är en fördel att inte behöva slänga ned allt i sista sekunden (förföljs ändå alltid av känslan av att jag glömt något superviktigt). Så det kanske står på angendan också dårå, vi får se.
 
Hur som helst, jag ska väl försöka fokusera lite på det här med att göra mig presentabel nu. Det känns som en fin idé. Men vi hörs senare my loves. Ha en fin dag.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen