"Whenever I start feeling sick I just stop being sick and be awesome instead."

Publiserat 2011-03-31 19:55:15 i Randoms,

 Jag känner mig lite hängig. Eller ni vet sådär...just not quite right. Fick äntligen gått till Apoteket och köpt Treo, så huvudvärken är typ botad, men kanske (kanske) har jag lite feber. Försöker känna (pannan skall vara varm, right?), men det går inget vidare. Det är nog svårt att kolla det själv...eller nåt.

Hur som helst så tänker jag köra på Barney (från "How I Met Your Mother", duh)'s devis "Whenever I start feeling sick I just stop being sick and be awesome instead." För imorgon skall jag till frisören, which is fun (det är en av mina favoritgrejer), och det är fredag, which is also fun. Och då tänker jag verkligen inte vara sjuk. Har inte tid heller för den delen. Nej, jag vägrar.

Det var väl det, pretty much. Tyck lite synd om mig då. Fast bara lite.

Peace out.

hell yeah!

Publiserat 2011-03-31 17:36:41 i Skola,(Clarification: 3 var alltså maxpoäng på alla frågor.)

I told you guys, I'm super bright. Haha, nej jag skall inte vara den (ingen gillar den), men helt ärligt så är jag förvånad över betyget. Trodde väl att jag skulle klara mig (fast lite nervös var jag det skall medges), men kanskte inte så mycket mer än så...för helt honestly så var jag sorligt ofokuserad när jag skrev hemtentan som betyget ovan gäller. Men å andra sidan, är jag någonsin helt fokuserad? På något? Nej jag är nog inte det. Inte nu för tiden i alla fall.

So, YAY for me! Känns fint faktiskt (inte så fint som det borde kanske, men i alla fall), så nu skall jag ägna resten av kvällen åt att känna mig smånöjd. Ja och äta middag skall jag göra också. Middag är viktigt. So, yeah, that's it I guess. I'll be back later. Förmodligen. Annas hörs/ses (vad säger man? inget av det är ju liksom rätt) vi imorgon.

Peace out.

i was (SO) not singing in the rain

Publiserat 2011-03-31 11:34:50 i Randoms,Jag är hemma igen babes. Sitter framför datorn i mina bästa sunk-kläder och har liiiite ont i huvudet men inga Treo hemma...så det är väl bara att försöka ignorera antar jag. Precis som jag försökte göra med regnet på vägen hem från stan...det gick halvbra. Hellre regn än snö, men helst inget av det (förstås). Nederbörd av alla former doesn't agree with me.

Skall nu äta den sista fisksoppan från häromsistens (ja den har varit fryst alltså) till lunch och sedan eventuellt powernapa i soffan, då jag har en föreläsning jag eventuellt inte kan strunta i i eftermiddag (skulle verkligen vilja dock - strunta i den alltså - men vi får väl se hur det blir med det). Och det är i stort sett mina planer, for not at least. Känns lagom avancerat, om ni frågar mig.

Ja och förresten om det var någon som undrade så var studiebesöket väldigt bra. Kvinnan som "guidade" oss var väldigt trevlig och hjälpsam och det var alla lärare vi pratade med också (alla är det nu för tiden, jag väntar bara på att någon skall sätta sig på tvären - because someone always does). Och det var väl det. Ungefär. Har lärt mig en himla massa om IKT vid det här laget.

Men nu skall jag äta lunch, så det så.

Peace out.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen