Det är fan på gränsen

Publiserat 2013-02-28 14:57:15 i Arbetslöshet, Klagomuren,

God eftermiddag darlings. Intet nytt under solen hos mig, skulle man kunna säga. Har klarat av mina möten (de gick bra, om nu någon undrade över det) men inte hört något angående jobbet. Stirrar alldeles för mycket på telefonen och klockan (tiden går så långsamt att det inte känns vetttigt), och...ja det är det. För allas vår skull så vore det verkligen bra om jag kunde få veta idag (de sa ju i veckan, och nu är det liksom torsdag), för mitt tålamod är på bristningsgränsen right about now...
 
*Suck* Det här är alldeles för spännande. Och jobbigt. Framför allt jobbigt.

Be warned, I'm in a mood.

Publiserat 2013-02-28 08:23:42 i Klagomuren, Morgon, Randoms,

God morgon darlings. Hur mår ni? Förhoppningsvis bra. Personligen är jag på ganska dåligt humör, om sanningen skall fram. Att behöva vara trevlig mot folk känns som en extra stor utmaning den här torsdagen, men är tvyärr en nödvändighet eftersom jag har lite möten och annat bös som måste klaras av (not so excited). Faktiskt så är jag rätt bra på att vara trevlig mot främlingar fastän jag är på dåligt humör, men det betyder å andra sidan inte att jag måste tycka att det är roligt. Vilket jag inte heller gör. Tycker att det är roligt alltså.
 
Japp, lite så står det alltså till för tillfället. Naturligtvis är det fortfarande det där jobb-beskedet som spökar, jag börjar bli mer än en aning otålig (snälla kan ni ringa idag, because I'm losing it a bit), men det är diverse andra småsaker som jag inte riktigt kan identifiera också. Not that there is anything to do about any of this. Det är, i vanlig ordning, bara att power through och göra det bästa man kan av situationen. You have been warned though, I'm in a mood. Så om något går fel idag så...ja låt oss nöja oss med att säga att jag inte skulle vilja vara i min egen direkta närhet. Eh...
 
Känns som om det nog är bättre om vi hörs senare.

Ask me no questions and I'll tell you no lies

Publiserat 2013-02-27 11:40:09 i Min dag, Randoms,

Goddag my darlings. Hur mår ni denna onsdag? (Tvekade för övrigt ett ögonblick efter att jag skrivit onsdag och var tvungen att kolla så att det verkligen stämde - now I really am going crazy). Jag mår bra. Eller ja, jag är nervös, vilket vi inte skulle prata om men naturligtvis kommer att prata om ändå, but I'm hanging in there. Och med lite, ish (kan bli mycket framåt dagen), möda så får jag saker gjorda också. Det är inte med någon väldig entusiasm, I'm not gonna lie, men det blir gjort och för idag får vi nog se det som ett framsteg. Typ. Något i den stilen. We're pushing through, så att säga.
 
Annars har jag väl inte sådär sjukt mycket att säga, egentligen. Skall till gymmet efter praktiken, om inget oväntat inträffar, och kommer med största sannolikhet att spendera dagen med att glo på telefonen i hopp om att den skall ringa lika mycket som jag gör något annat. Och det väl det. Sammanfattningsvis. Är lite sur på vädret också, det skulle ju bli fint idag med, men det är ju inte så mycket att göra något åt å andra sidan. Så det behöver vi inte prata om. Istället får ni en bild från igår och så säger vi helt enkelt att vi hörs senare. Ha en bra onsdag.
 

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen