En tisdag

Publiserat 2012-07-31 15:45:04 i TV, Träning,

  
 
God eftermiddag my darlings. Hur är livet hos er då? (Kom igen, berätta för tant Sofia nu.) Hos mig är det ganska fint faktiskt. Vilket är en aning förvånande eftersom dagen, om vi nu skall vara ärliga, började mer än lovligt segt. Men när mamma åkte till jobbet åkte jag och Stina till gymmet, och därifrån blev tillvaron plötsligt mycke trevligare. Tycker honestly om att gå och träna nu för tiden (jag menar jag gör det inte bara för att inte bli en tjockis - vilket jag har gjort i perioder), det är så grymt skönt att komma ut ur huset och få röra på sig lite. Vet inte riktigt vad jag skall ta mig till när mitt månadskort på Plus går ut på torsdag, men jag antar att det löser sig.
 
Anyways, moving on. I skrivande stund har jag hunnit duscha och äta middag och kollar nu på fotboll (Sverige - Kanada) och dricker kaffe. Rätt behagligt som sagt. Hoppas att ni har det fint ni med, och om ni inte kommer på något att göra så är mitt tips, precis som tidigare, att kolla på OS. Alltid kul, och om man tittar tillräckligt mycket på en sport (vilken sport som helst) så blir man insatt, vilket gör det hela ännu lite festligare. Och med det tror jag att jag skall fokusera på fotbollen. Hörs senare eller imorgon!
 
PS! Sverige gjorde precis mål, hurra!

Dagens OS-tips

Publiserat 2012-07-31 11:14:31 i Randoms,

Goddag darling. Vad gör ni? Jag hänger på ams.se. Som vanligt. Det börjar bli väldigt gammalt men låt oss inte klaga för när jag väl får ett jobb så antar jag att det kommer att vara värt det. Låt oss istället prata om...jag vet inte vad egentligen. OS kanske? Ja låt oss prata om OS lite. Det går ju sådär för Sverige förstås, i vanlig ordning, men det är det väl ingen som är förvånad över å andra sidan. 
 
And besides, det finns ju så mycket annat att kolla på. Mina tips för dagen (ja nu skall jag komma med sådana, vare sig jag är "berättigad" att göra det eller inte) är:
15.30: Fotboll (d) Kanada - Sverige
15.30: Handboll (h) Storbrittanien - Sverige
16.00: Synkroniserat simhopp 10 m. (d)
17.30: Gymnastik, lag (d)
20.30: Simning (h & d) 
 
Simhopp och gymnastik är tips bara för att jag tycker att det är roligt (aka inga svenskar av intresse), de andra tycker jag att ni skall kolla på för att det är skoj och för att Sverige är med. Sedan finns det förstås lite annat Sverige tävlar i idag också, så som skytte (10-16.15) och ridsport, där de tydligen hade en bra medaljchans (11.30-17.00). Och så lite mer simning (11.13.10). And so on, men jag pallar inte att räkna upp allt.
 
Vill ni veta mer får ni köpa denna eminenta tidning:
 
 
Ja och med det tror jag att vi är klara med OS-studien for now. Jag återkommer om jag känner att det är något mer ni behöver veta, om OS eller om något annat. Nu skall jag snoka runt lite på Academic Work.
 

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen