maybe it's time to change and leave it all behind

Publiserat 2011-02-28 18:20:28 i Musik,Yeah maybe it is time. På sätt och vis. På vissa punkter i alla fall. Man skall inte ändra på ett vinnande koncept heter det ju så fint, men om det i själva verket inte är särskilt vinnande (utan snarare bara bekant, eller nåt) då är det kanske time to change. Inte för att det är särskilt lätt förstås, det är en hel massa grejer (don't ask) som jag skulle vilja ändra på/säger till folk/min mamma att jag jobbar på. But it's not as easy as all that, is it? Not for me anyways. Fast det är å andra sidan en väldigt, väldigt lång diskussion som jag inte skall gå in på nu...för den är bara bitter och tråkig och ni kommer att lämna mig för evigt efter att ha läst en bråkdel (om ni ens stannar så länge det vill säga). Och hur som helst så har är det skit samma, texten till den här låten fick mig bara att tänka på allt det där jag vill ändra på...eller något sådant. Jag vette fasen egentligen. Skall sluta nu och istället gå och duscha (har varit ute på en powerwalk, good of me right?). Så fort jag har kollat klart på "The big bang theory".

Peace out. 

jag är en liten sunkunge

Publiserat 2011-02-28 14:25:16 i Husligheter,Goddag sweethearts. Hur mår ni idag?

Det är aningens kallt i min lägenhet, därav den föga smickrande klädseln. Plus att jag skall tvätta alldeles strax...vilket det var 14 dagar sedan jag gjorde senast (jag är lat, jag vet). Vilket i sin tur innebär att allt jag äger och har ligger i tvätten. Vilket i sin tur betyder att jag kommer att gå till tvättstugan i pyjamasbyxor. Stackars arma grannar jag eventuellt stöter på i trapphuset, det är verkligen inte en vacker syn.

Men det är en sådan dag idag. En "styr upp saker och ting" dag. And during such days tenderar jag att se lite ut som ett vrak. Som sagt, synd för de som råkar få se mig (det kanske borde vara någon måtta på hur mycket man embracear den naturliga looken), men men det är ju faktiskt sort of deras problem. Och för den delen så kan jag inte rå för att jag inte ser fab ut utan smink och bättre kläder och...ja ni fattar. It takes an army, it really does.

Eh, ja. Skall alldeles strax gå ned till tvättstugan och ägna en stund åt att få styr på 14 dagars tvätt så att jag hinner tvätta allt. Kommer att svära som tusan åt att jag varit så lat när jag skall ta hand om allt senare, men det är ju inte så mycket att göra åt nu. Å andra sidan. Lite sent påtänkt liksom. Note to self: tvätta en gång i veckan annars får du ta hand om tusen par strumpor när du väl gör det. Bleh.

Oh well, nu är det väl dags antar jag. Vi hörs senare babes!

Peace out.

last night: The Oscars

Publiserat 2011-02-28 12:09:22 i Hår/Kläder osv...,

Jag tänkte faktiskt inte kolla på hela Oscarsgalan, röda mattan var liksom det "viktiga" (sorry filmnördar men så ligger det till)...men så fastnade jag liksom framför tvn. Det var ju så mycket fina kläder, vackra människor och spännande filmer att titta på. Och innan jag hann fatta vad som hänt var klockan sex på morgonen och det var över.

Så jag är ju görpigg nu, som ni förstår. Eller faktiskt, om jag skall vara helt ärlig, så är jag inte särskilt trött. Men det kommer väl ikväll antar jag. Nu skall jag hur som helst dela med mig av några av de finaste kläderna (according to me) of last nights events.Mila Kunis. Sjukt snygg, färgen passar henne så bra och det lilla släpet är fint utan att vara överdrivet.Natalie Portman. Hon är ju gravid för tusan, och ändå ser hon såhär snygg ut.Okej så det är väl inte kläderna, men hedersomnämnande till Russel Brand för att han var så rolig på röda mattan, och för att han tog med sig sin mamma Babs.Hailee Steinfeld. Perfect for her age (hon är bara 14 år gammal) men ändå ack så fin.

Och så många fler. De var så fina så fina, jag blev så avundsjuk. Jag vill också ha så fina klänningar (vi tänker inte på att jag inte skulle komma i dem) och fina skor och träffa andra fabulous människor. Meeen, jag är ju bara en liten universitetsstudent (utan skådespelardrömmar förvisso, men kan man inte vilja gå på Oscars ändå?) så jag får väl nöja mig med att kolla på tv.

Och nu skall jag dricka upp mitt sista frukostkaffe. Hörs senare darlings!

Peace out. 

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen