Sleep is a sign of caffeine deprivation

Publiserat 2013-09-29 20:39:49 i Min dag, Randoms,

Gokväll darlings. Hur har ni det? Jag har det bra, har lagom till kvällningen äntligen vaknat till ordentligt. Jobbade nämligen öppning idag (berättade jag det?), vilket innebär att jag gick upp kvart i sex och började klockan åtta. Sjukt tidigt. Öppnade dock med vår nya teamleader och en italiensk kollega som är mycket trevlig och jobbar bra (hon gjorde sin sista dag idag, sorgligt värre), så det gick fint ändå. Vi var klara med det som skulle göras i god tid och kunde ta en ordentlig kaffepaus. Och det gillar ju undertecknad, som vi alla vet.
 
Hur som helst. Resten av dagen förflöt tämligen smidigt. Jag var i kassan, är det ofta nu för tiden, och det gick bra. Sedan slutade jag ju 15.40, och det är ju inte helt fel. Åkte hem, åt lite, och tog sedan en "liten" (*host hos*, två timmar) tupplur. Sjukt nice. En dusch på det och massa kaffe (ja igen, frågor på det?) och jag känner mig nästan som en människa. Som sagt, lagom tills det är kväll. Bra timing där måste jag säga. Men men, bättre sent än aldrig som man säger. Och det var också det jag hade att tillföra just nu. Här får ni en omotiverad bild från igår morse (jo visst är det lite höst i Frankrike nu).
 
 

Take chances, make mistakes, learn, laugh, love, live, succeed, prosper, and most importantly persevere. For every man dies but not every man truly lives.

Publiserat 2013-09-28 22:44:31 i Foton, Paris, Randoms,

Gokväll darlings. Vad gör ni? Jag gör typ ingenting. Slöar. Typ. Har tvättat ett par byxor i handfatet (jo sånt gör vi här på Pleiades - och det gjorde jag även när jag var student, det ska erkänns) och ätit och...ja ni fattar. Inget utöver det vanliga. Och därför tänkte jag, eftersom jag inte har något roligare att tillföra gällande dagen, att jag skulle dela med mig av resten av mina kort från i torsdags. Eller ja, inte resten (alla är ju inte superfina och de fula behöver ni inte se), men en del. Så att det inte behöver upprepar efter varje kort kan jag ju påpeka redan nu att alla är tagna på/runt La Défense.
 
 
Vi promenerade från Jardin d'Acclimatation och när vi började närma oss Grande Arche såg det ut såhär.
 
 
Ett annat sorts Paris än det man sett innan, det är ett som är säkert.
 
 
Vände man ryggen åt Grande Arche såg man Triumfbågen långt bort i horisonten.
 
 
Hittade den här vattengrejen med någon sorts konst i. Man fick inte simma i vattnet, som säkert var 30 centimeter djupt, det stod på en skylt. Superbra info franska staten/Paris kommun/vad vet jag.
 
 
Linn var där förstås. Hon tog också massa kort.
 
 
Jag lyckas åtminstone se hyfsat normal ut framför Grande Arche/på någon sorts vatten/konst/grej.
 

Ja och lite såhär såg det ut mitt i alltihop. Mycket business-människor i fancy kläder på det här området om man säger så, men det var rätt roligt som omväxling. Plus att man här och var hörde mycket bra engelskak, vilket inte är alldeles vanligt och därför väldans trevligt.
 
Och det var nog det från i torsdags det. Nu ska jag återgå till min i allmänhet ganska händelselösa men ändå trevlig kväll. Vi hörs imorgon loves. 

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen