I'm aliiiiiiive (2.0)

Publiserat 2010-09-30 21:38:42 i Randoms,

Gokväll allihop! I'm pleased to announce att jag fortfarande lever. Är trött som tusan (eftersom jag var uppe 05.15 - soooo tidigt) men annars är det finfint. Tenta var jobbig att skriva - min hans typ dog av skrivkramp eller nåt - men inte så vidare svår ändå. Är rätt säker på att jag klarade den (knock-on-wood), och framför allt är det väldigt väldigt skönt att ha den gjord. Nu kan man andas en stund...till nästa tenta typ.

Sweet.

Spenderade sedan (efter tentan alltså) dagen/eftermiddagen/kvällen i stan med fröken Runesson. Vi lunchade, promenerade en stund, visited Systemet (mycket viktigt), drack kaffe och pratade om allt möjligt viktigt. Tror inte att vi höll tyst en minut under 7 timmar (what can I say, har man mycket att tala om så har man). Nice times.

Sitter nu nedsjunken i soffan framför "CSI Miami". Kanske inte världens roligaste program men tillräckligt intresseväckande för att jag skall kolla på det. Honestly, det är rätt skönt att vara jag för tillfället faktiskt. Jag är mätt (inte för mätt utan sådär lagom), varm och har det bekvämt. Tentan är avklarad och allt är under kontroll. Det finns inte mycket alls jag borde göra, for now at least.

wish me luck

Publiserat 2010-09-30 06:19:05 i Skola,Jupp. Detta är alltså utsikten från mitt fönster right now. Det är så tidigt att solen inte ens har gått upp än.

Döda mig. In my opinion borde det finnas en lag mot att tvinga folk att gå upp at such ungodly hours. Men å andra sidan så är det förstås också så att om jag inte var riktigt så långsam om morgonarna så hade jag inte behövt gå upp så tidigt, så lite mitt eget fel kanske det också är. Förstås. Men man vill ju se lite presentabel ut, trots att man bara skall skriva tenta...

...för det kommer ju en tid efter tentan också, och då är det ju inte så skoj att se ut som ett vrak. Även om man känner sig som ett. Vilket man ju (i princip) alltid gör efter tentor. Det är allt det där skrivandet, om ni frågar mig, och tänkandet. Kan omöjligen vara bra.

Haha. Anyways. Jag tror faktiskt (knock-on-wood) att jag har läget under kontroll. På riktigt. But then again I might just be riding the caffeine high. Whatever. Det får ju lösa sig nu, för det finns ingen tid kvar. Terminens första tenta here I come.

Wish me luck!

dagen före

Publiserat 2010-09-29 12:38:57 i Skola,

  

Så imorgon är det dags. Terminens första tenta. Den kom väldigt plötsligt måste jag säga, all of a sudden så var den bara där. Hur gick det till? Ingen vet, men nu är den här i alla fall. Och pluggandet till den är i princip klart. Har några smågrejer kvar att kolla upp, sedan är det att "vila" sig i form som gäller. Har man inte lärt sig något dagen innan, då kommer det inte att fastna...det är så jag tänker.

Så idag skall jag änga mig åt att 1) måla naglarna & slöa framför tvn 2) laga mat (I suppose I have to) 3) ha min första franskalektion (wihoo!) 4) gå på Body Combat. Och sedan skall jag försöka komma i säng i anständig tid, eftersom tentan börjar klockan 8 (!) imorgon, vilket i sin tur betyder att jag måste gå upp klockan 05.30 eller nåt. Blä.

Jaja. Det löser sig väl. Och nu skall jag återgå till mitt målande av naglarna och slöande.

Peace out.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen