I'm loving it!

Publiserat 2010-08-31 23:00:20 i Randoms,

Ännu en dag i det fiiiina Lund har passerat. Well den är väl inte riktigt över än, jag skall försöka få läst några fler sidor i "Work in the 21st century" (inspirerande titel jag vet) innan jag lägger mig. Skoj, hehe...or not, men vi skall ta upp det imorgon på föreläsningen så det är väl bra att inte sitta där som en komplett idiot, eller något sådant.

Har haft en mycket trevlig dag förresten. Gymmade i morses, var sedan hemma en stund, pratade i telefon med min kära mor och gick sedan för att träffa Michaela. Kom inte hem förrän vid...jag tror att klockan var tio i tio eller något sådant.

Såhär fint väder var det när jag gick in till stan (då var klockan ungefär 12.45):

Domkyrkan!


 
Som sagt, det har varit en väldigt bra dag. Är dock en aning trött, som jag sade igår så hade jag liksom glömt hur det känns att ha saker att göra hela dagarna...det gör en lite slö.

Men nu skall jag krypa ned i sängen med min bok (bätte sällskap än så blir det tyvärr inte, hehe). Borde väl inte lägga mig alldeles för sent eftersom jag har lektion klockan nio imorgon (och alltså måste gå upp, ja tidigt).

Good night darlings!

going to da gym

Publiserat 2010-08-31 08:24:37 i Träning,God morgon alla...ja alla helt enkelt. Alla på Blogg.se, i Lund och, ja i resten av Sverige. I alla fall. Klockan är tjugo över åtta, solen skiner in genom fönstret och jag sitter här vid datorn, bloggar och äter frukost. It's a good morning.

Varför är jag då uppe klockan åtta på morgonen? Jo det skall jag tala om för er: För att jag skall hinna gå  till gymmet innan jag träffar Michaela klockan 13. Tränar på Fitness24seven (i centrala Lund om någon undrade) och jag måste säga att jag har saknat det i sommar. Inte för att träning är det bästa jag vet direkt, men det är alltid lika skönt när man har gjort det. Känner mig också mycket piggare när jag tränar regelbundte (vilket ju är logiskt), så det skall bli skönt att komma igång igen.

Vad skall ni göra idag då? Något skoj hoppas jag.

Peace out.

busy bee

Publiserat 2010-08-30 21:21:42 i Skola,Jag hade helt glömt bort hur det känns att ha saker att göra på dagarna. Japp, helt ärligt. Har man gått i Trollhättan (och en stund i Norge förstås), pank och arbetslös, en i typ tre månader så är det lätt hänt att det blir så...

Så nu när jag sitter här efter min första skoldag och en himla massa rännande till och från stan så kan jag konstatera att jag är lite trött. Faktiskt. Två introduktioner och lite andra ärenden och undertecknad är pömsig klockan halv tio på kvällen (inte för att jag tänker sova men i alla fall). Haha. Starkt Sofia.

Men man vänjer sig ju, och det är ju vad jag vill också. Jag gillar att ha mycket att göra, hellre för mycket (till och med alldeles för mycket) än för lite. För jag tillhör dem som jobbar bäst under press, och som tycker om när det är lite sådär kaos till husbehov.

Så, it's been a pretty great first day. ^_^

Goodnight darlings.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen