@ this very moment

Publiserat 2011-11-30 12:18:09 i Randoms,

Jag är sjukt hungrig men skall inte äta lunch förrän ett. It's a problem. Hoppas att kaffe och ett äpple som jag planerar att äta när de andra som sitter på mitt kontor går på lunch skall hjälpa, men jag är faktiskt inte helt säker. Äpple är inte middag. Eller ens lunch. Äpple är frukt och det är ju gott men knappast sådär sjukligt mättande. Yeah, dagens ivärldsproblem.

Annars då? Ja ni, lite av varje faktiskt. Skriver på några olika grejer av mer eller mindre seriös/praktikinriktad karaktär, det är väl ungefär det. Väntar på lunch. Låter det skoj eller? Kan i ärlighetens namn säga att jag haft mer stimulerande dagar, även om det faktiskt inte är riktigt så illa som det låter. Ja och förresten så ägnar jag ett fragment av min hjärna åt att störa mig på att det allras sista, lilla (hade troligen knappt känts alls om jag inte tänkt på det), onda från min sträckning inte bara kan försvinna också. Sjukt irriterande med saker man inte riktigt kan bestämma över själv.

Mhm, and that's it. I eftermiddag är det som sagt den allra sista intervjun i språkutredningen som gäller. Kan säkert bli intressant, och jag skall ju skriva protokoll så då håller jag ju mig pigg i alla fall. On the flipside liksom. Och nu måste jag nog återgå till random skrivande. Det är ju faktiskt en arbetsplats det här.

05.43

Publiserat 2011-11-30 05:44:02 i Morgon,

Houston, we have a problem. Det är något som är skumt med min kaffebryggare, allt vatten vill inte rinna igenom. Resultat: Jag har bara en halv mugg (granted att det är en rätt stor mugg) kaffe som jag hoppas skall väcka mig. Katastrofen är nära. Om kaffebryggaren skulle paja helt måste jag gå och köpa en ny, för utan kaffe kommer jag faktiskt inte upp. Och det har jag ingen vidare lust med.

Eh ja, och med det sagt. God morgon. Onsdag idag, fast också lite som fredag. Why? Ja för att jag är ledig imorgon och på fredag (jag sa det va?). Gött, som vi säger i Trollhättan. Vet inte alls vad jag skall göra med min ledighet, utom möjligen kolla lite efter julklappar, men jag kommer nog på något. Inte gå upp klockan fem är ju en bra början, till exempel.

And moving on. Idag är det vanlig dag på förmiddagen och intervjuer för språkutredningen (remember it?) på eftermiddagen. Ungefär. Inte mycker mer att säga. Skall återgå till att göra mig i ordning nu.Note to self.

oh just shut up

Publiserat 2011-11-29 19:14:25 i Randoms,

Det är kallt i min lägenhet. I'm just sayingm, ifall någon skulle undra menar jag. Och med det sagt, vad gör ni? Något kul? Eller känner ni som jag att det börjar komma ikapp att veckan har börjat och sitter därför mest i soffan och glor? Ja för det för jag alltså, och så dricker jag kaffe (som råkade bli löjligt starkt), för lite till vill man ju orka vara uppe liksom. Busy day med åkande fram och tillbaka till Köpenhamn till trots (jag är väl inte fem heller?).

Mhm. Har för övrigt kommit fram till att nu är det faktiskt dags att ännu en gång ta tag i mig själv en aning. Saker har varit lite oordnade sedan denna dag (inte så längesedan jag vet, men länge nog) och nu är det dags att styra upp det. Skall bli noggrannare med maten, för det gör ack så stor skillnad att äta nyttigt, och försöka träna mer. No styrka tills sträckningen har gått bort 100% (man vill ju inte börja om från början liksom) men powerwalka, cykla (på gymmet alltså, har ju ingen cykel hemma) och liknande kan man ju syssla med.

Det är alltså planen. No more fucking moping around. Den där sura Sofia som det ibland känns som hänger runt min midja och skriker att det är lättare att gnälla får faktiskt dra åt helvete nu (nej jag är inte tokig, det är en liknelse fattar ni väl). Just shut up you idiot, så ungefär skall jag försöka säga nästa gång hon dyker upp. And that's all.Ja och så en random bild från i morses dårå, bara för att få med lite visuell stimulans eller något i den stilen.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen