just another super smart plan

Publiserat 2010-11-30 22:21:03 i Randoms,Jag har tenta klockan åtta imorgon. Vilket betyder att jag behöver gå upp ungefär klockan sex (det är tvåhundrafemtio år, minst, att gå till Matematicum). Vilket betyder att jag borde gå och lägga mig senast...nu. Men som ni ju märker så ligger jag inte i sängen och sover sött utan sitter i soffan och skriver till er att jag borde sova istället. Och om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte att lägga mig på en stund heller.

It's just another super smart plan of mine. Eller nej, den smarta planen var att gå upp klockan åtta i morses för att på så sätt kunna lägga mig i anständig tid nu på kvällen. Men jag råkade stänga av båda mina väckarklockor och vaknade istället vid 11 (eh...). Så därför är jag fortfarande pigg, sådär lite för pigg som jag bara blir mellan 10 på kvällen och typ 01 på natten. Haha, I'm messed up I told you.

Det var väl det, egentligen. Om ni undrar över bilden så kan jag väl säga att, jag vet faktiskt inte riktigt hur den passar in. Den står väl för att vara pigg (hon ser ganska pigg ut, don't you think?) eller nåt. Och så har hon ju gröna ögon, som jag. Och skoluniform, och jag går ju i skolan. Rationalisering på hög nivå, I know, men man skall ju ha en bild för att liva upp saker och ibland har man ingen egen så då får man googla. And that's the result.

Peace out.

what's with people and boobs?!

Publiserat 2010-11-30 20:28:19 i TV,

Kollar på "Operation skönhet" (kanal 5) och undrar bara en grej:

What's with people and boobs?

De pratar med skolungdomar (detta är i Storbritannien) som är (ca.) 16 år, och i princip alla vill operera sina bröst. Why? Ja ni, de är för små, de är för hängiga, de har för underlig form och det ena med det andra med det tredje. Jag fattar inte. Alls. Faktiskt. Och det är inte bara för att jag har rätt stora bröst (haha, information for you guys, nu vet ni det) och allstå inte kan förstå hur det känns att knapp ha några (eller vad nu problemet är), utan för att jag inte fattar hur folk i allmänhet kan vara så fokuserade på bröst. Sina bröst, andras bröst, det verkar inte spela någon roll. Större är snyggare, det tycks vara vad alla är överens om.
Men då vill jag fråga er en grej: 

Vill ni se ut som Heidi Montag?.INTE.LYCKAT.

Om jag får säga vad jag tycker. Och det får jag ju. Förstår inte hur kvinnor så väl som män (eller kan man kalla dem kvinnor och män när de bara är 16 år?) kan står där och säga att gigantiska silikonbrösts (som Heidis typ) är snyggare än vanliga bröst. Let me tell you something, när en kvinna ligger ned och hennes bröst fortfarande står rätt upp, då är det något som är hinky. Samma sak när de sitter stilla när hon hoppas upp och ned.

Men, okej, det är ett fritt land och man får naturligtvis göra som man vill. Och okej, om man nu inte har några (eller om man fått operera bort dem eller liknande ) så är det väl en annan sak. Det är egentligen inte operationen i sig jag inte fattar (tycker folk att avdankad Playboy-modell är en good look så är det väl deras grej) utan varför, i hela fridens namn, bröst är such a big deal. Hälften av alla på jorden (ish) har dem, det finna alla former och storlekar, och ändå är det en sort alla vill ha. As I said, I don't get it. Enlighten me here.

Peace out.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen