just another super smart plan

Publiserat 2010-11-30 22:21:03 i Randoms,



Jag har tenta klockan åtta imorgon. Vilket betyder att jag behöver gå upp ungefär klockan sex (det är tvåhundrafemtio år, minst, att gå till Matematicum). Vilket betyder att jag borde gå och lägga mig senast...nu. Men som ni ju märker så ligger jag inte i sängen och sover sött utan sitter i soffan och skriver till er att jag borde sova istället. Och om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte att lägga mig på en stund heller.

It's just another super smart plan of mine. Eller nej, den smarta planen var att gå upp klockan åtta i morses för att på så sätt kunna lägga mig i anständig tid nu på kvällen. Men jag råkade stänga av båda mina väckarklockor och vaknade istället vid 11 (eh...). Så därför är jag fortfarande pigg, sådär lite för pigg som jag bara blir mellan 10 på kvällen och typ 01 på natten. Haha, I'm messed up I told you.

Det var väl det, egentligen. Om ni undrar över bilden så kan jag väl säga att, jag vet faktiskt inte riktigt hur den passar in. Den står väl för att vara pigg (hon ser ganska pigg ut, don't you think?) eller nåt. Och så har hon ju gröna ögon, som jag. Och skoluniform, och jag går ju i skolan. Rationalisering på hög nivå, I know, men man skall ju ha en bild för att liva upp saker och ibland har man ingen egen så då får man googla. And that's the result.

Peace out.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen