I’m not perfect but I keep trying, because that’s what I said I would do from the start.

Publiserat 2011-10-31 18:00:26 i Randoms,Gokväll darlings.
Har ni haft en fin måndag? I have. Förutom en liten stund när jag blev så trött att jag trodde att jag skulle somna mitt i mötet (vilket avhjälptes med koffein), det var inte så kul. Men annars. Var som sagt i Köpenhamn, på en sammankomst där hälften av deltagarna var danskar. Det gjorde det förstås lite svårare för undertecknad (alla som känner mig är vet att jag är rätt kass på danska), men det löste sig ju det också. Turligt (är turligt ett ord?) nog så förväntades jag inte direkt bidra till konversationen, så det var liksom okej att jag missade lite här och var.

Anways, har också hunnit med att vara på ÖB (jo ni läste rätt, ÖB) och inhandla en pump till en luftmadrass, samt gå på en powerwalk i höst-Lund. Mysigt som tusan, träden är så fina nu och det var en hel massa människor i stan. Nyttigt och bra kändes det också (om man räknar in vägen till och från ÖB blev det hela 8 kilometer). Japp. Skall nu duscha och sedan är det dags att laga middag. Något med lax, I don't quite know what. Blir säkert bra. Ni kan ju få roa er med att kolla på lite bilder från dagen så länge (ja tills jag är tillbaka menar jag).I told you, löven är så fina just nu. Och så "sparka-så-att-de-yr-runt-fötterna-som-ett-litet-barn" vänliga.Ser ni snigeln mitt på trädet? Upptäckte inte att den var där förrän jag laddat upp kortet på datorn.På min kvällspw gick jag förbi denna lilla "skogs"dunge.Och en häck med såhär gula blad (jo de var såhär starkt färgade, jag har inte dragit upp färgen alls jag lovar).

polo

Publiserat 2011-10-31 12:25:00 i Kläder,So this is me today.Tröjan är ny (köpte den på Gina Tricot i helgen), jeansen är de gamla vanliga (Selected om det mot förmodan var någon som undrade). Armbandet fick jag av min syster någon gång för längesedan (probably när vi var mycket yngre och oskyldigare, eftersom jag inte kommer ihåg när det var). Och det är väl ungefär vad man kan säga om dagens outfit. Enkelt, bekvämt och lagom varmt (har issues med stickat annars förstår ni, tycker att det är sjukt snyggt men blir ofta alldeles för varm). I like it.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen