värmebölja delux in my apartment

Publiserat 2011-04-30 22:16:57 i Randoms,

Det är sjukligt varmt inne i min lägenhet. Granted att jag sitter med datorn i knäet, och den är väl lite varm dårå, men det kan inte bara vara den. Har ju för fasen fönstret vidöppet (röster från överförfriskade - japp så kan man säga även om man inte är pensionär - valborgsfirande når mig genom natten och jag småflinar), men det verkar inte hjälpa ett j*vla dugg.

Så kontentan här är alltså: Om jag inte återkommer imorgon så har jag smält bort.

Bra, då vet ni det. So, om ni inte hör av mig på ett tag så kan ni väl ringa min hyresvärd eller komma och knacka på, bara för att se att jag lever, okej? Har vi en deal? Fint, that feels safe. Ni tar så väl hand om mig, my darlings. Hehe. Nu får ni återgå till ert Valborgsfirande så skall jag återgå till tvn.

Peace out.

valborg light

Publiserat 2011-04-30 17:29:15 i Randoms,Hemma igen...och nej, jag har inte ett vitt linne på mig I actually am that white.

I did Valborg light this year. Ja och Michaela med för den delen (förstås). Ett par timmar i stadsparken, där den största aktiviteten för övrigt verkade vara i buskarna (lång kö till bajamajorna, enough said), några glas vin (rätt gott) och sedan lunch på Subway (är sjukligt mätt just nu), det var det. Och helt ärligt så var det ganska lagom, måste jag säga. Det behöver inte vara så märkvärdigt alla gånger my darlings.

Hur gör ni? Skall ni ut ikväll. Gör inget jag inte skulle ha gjort i sådana fall (ni kan väl den regeln by now) men ha det så roligt. Jag och fröken Michaela bestämde för rätt längesedan oss för att vi inte pallade att gå ut idag. Var ju ute igår liksom, enough is enough already. Någon måtta på vin-intaget får det ju vara (hur länge står en box förresten? någon?).

Japp, and that's it. Har alltså inga vidare planer för resten av dagen, men det är rätt skönt faktiskt. Skall nog kolla på tv, och kanske dricka lite kaffe och det är nog allt. Ja och ignorera alla de grejer som behöver göras (japp, nya grejer dök upp när jag nu äntligen tagit hand om de gamla). It's a good life people.

Peace out. 

The morning-after recap

Publiserat 2011-04-30 11:07:53 i Party,God morgon Valborg! Hur mår ni idag, my loves?
Jag mår fint faktiskt. Lite ont i huvudet men jag tror att det är koffeinbrist (o ja, det är definitivt koffeinbrist).

So, vi var alltså ute igår. Kom efter lite tjafs med förköpsbiljetter in på Sydskånska, men det var väl inte direkt en höjdare. Djs från Blekingska var nog inte deras bästa idé. I mean Blekingska är (var?) vårt stamställe, men hur bra går det för dem denna terminen egentligen? Inte vidare bra alls faktiskt, om ni inte visste det. Så det kanske är en idé att inte förflytta det som inte funkar på ett ställe till ett annat, och tro att det skall funka bättre där. Eller är det bara jag?

Jaja, hur som helst. Skall inte spendera morgonen med att klaga, det blir i alla fall ingen glad av. Vad jag däremot ska spendera morgonen (eh, förmiddagen) med är inte riktigt planerat än. Det är ju som sagt Valborg idag, så det kan hända att det blir en tur till Stadsparken (där jag skulle gissa på att resten av Lund redan har ockuperat)...Vi får väl se. Hörs my darlings.

Peace out.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen