I never thought I'd see the day 2.0

Publiserat 2016-01-31 19:42:20 i Randoms,

Idag prövade jag min cheerleading outfit och jo, jag får väl erkänna att jag var lite exalterad. I allmänhet känner jag mig oftast jävligt osmidig och hyfsat manlig på cheer-practice men det var rätt skoj att få på sig den där dräkten asså. Kände mig kanske lite lite som "riktig" en cheerleader i den. For whatever that is worth. 

Ja. Helt ok träning hadde vi också, det är rätt skoj ändå om jag låter bli att tänka på att jag gör bort mig en aning under gymnastikdelen av det hela. Jag är glad att jag gick med på det här, det måste jag ändå säga (cred till Ine som övertalade mig).

you can't do epic shit with basic people

Publiserat 2016-01-31 16:02:08 i Randoms, Träning,

Full body workout today. One of my favorites as u know, även om jag kände mig som en bitteliten jente idag trying åttahundra olika versioner av squats på allt för låg vikt för min smak cause my ass needs to get closer to the floor dammit (!). Lätt skuffende att helt plötsligt få lägga sig på typ 80 kg men ja ja det ska ju bli riktig också och man får ju passa på att öva teknik när man har någon med sig som kan kolla en (Tim ofc.). Ska man göra grejer ska man göra der ordentligt menar jag. 

Yeah. Deadlifts gick däremot bra. Klarade inte tangerat PR på 125 kg da men upp dit kändes det stabilt so I'll take it. Deadlifts har lätt bytt plats med squats som min favorit bland helkroppsövningar. Det får mig att känna mig badass. Like a real lifter. Ja och nu ska jag ta mig samman för det är dags för cheerleading alldeles strax. Emma Sofia out. 


31-01-2016

Publiserat 2016-01-31 09:07:52 i Randoms,

Jag ställde klockan på halv nio idag, för annars kan jag aldrig somna ikväll. #vuxenpoäng Yeah. Nu ska jag äta frukost i lugn och ro and I'm very excited because I have so much stuff to choose from. It's a great time to be alive darlings. Eller något i den stilen. Det där kändes lite kliché kanske men det är faktiskt en jävla fin morgon måste jag säga. Den här helgen vinner med typ 100-0 över förra helgen. 

Ja och mina planer för dagen består i att träna, laga matlådor till veckan och dra på cheerleading ikväll. Idag ska vi prova våra dräkter och jag måste säga att jag är rätt exalterad över det asså. I bet i look great in a cheerleading outfit. Yep. That's that. Nu ska jag fortsätta fiksa frukost. Vi hörs my loves. 


Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen