because I'm such a great big sister...

Publiserat 2011-06-30 13:32:39 i Mat,...så lagade jag plättar till Stina, bara för att hon var sugen på det. Alldeles frivilligt, fastän jag inte ens gillar att laga mat (eller behövde det för den delen, tror väl att mamma kommer att laga middag när hon kommer hem). Nice huh?

Peace out.

I'm afraid of nothing except being bored

Publiserat 2011-06-30 11:34:32 i Randoms,

Yeah well that's not true. I'm afraid of everything, but try to keep up here people.Oh snark. Jag vet att jag är sjukt tråkig nu för tiden, kan se det i mina besöknings-siffor (vilket gör mig lite sur - bekräftelsebehov javisst!), men det är liksom inte så mycket att göra något åt. Har väldans lite att göra och nästan lika lite att säga...för vad fasen skall man säga när man inte gör något liksom?

Idag har jag exempelvis powerwalkat innan frukost, för att sedan konstatera att det var på tok för varmt och bestämt mig för att isolera mig i hemmet (med stängda dörrar och neddragna fönster). Så nu sitter jag här i pyjamasbyxor och en alldeles för stor t-shirt med en varg på och kollar once again på "Sex and the City" boxen (season 5 now my dears).

Så är det, varken mer eller mindre. Roligare än så blir det inte vet ni, eller mer happening. Börjar jobba på två veckor (eller är det tre? vad sjutton är det för vecka nu?) and I can't wait. For real. Rastlös är bara förnamnet. Men det skall vi inte gå in på nu för då förlorar jag väl de få läsare jag har kvar (thanks för baring with me, you're great). Så...

Peace out.

these days

Publiserat 2011-06-29 16:03:54 i Randoms,

God eftermiddag. Sitter med datorn i knäet framför tvn, en kopp kaffe bredvid mig på bordet (nu är den slut, oh the horror) och persiennerna neddragna i nästan varenda fönster runt mig (ja inte för att det är jag som dragit ned dem, but anyways). Det är varm idag också, lite för varmt för att jag skall tycka att det är okej...men det finns väl å andra sidan inte så mycket att göra åt det. Bara att klä sig efter temperatur (för det är ju jag bra på menar jag) och tänka på annat.

Jag och Stina har varit på badhuset (i badhuset?) idag. Japp, ni läste rätt, badhuset. Undertecknad bar bikini bland en massa folk and even though it was...well not that nice, så överlevde jag ju det också. Badade till och med lite. Kallt som tusan var det, men inte helt fel ändå. Simmade lite också, vilket ju är bra träning säger de...fast det är nog om man simmar mer än typ 3 längder kanske, men men var ju ute och powerwalkade i morses också så...det blir säkert bra helt enkelt.

Ja och det är väl det. I brist på annat så får ni en bild på dagens efterrätt, "sallad" med jordgubbar och melon. Yum.Peace out.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen