Wish upon a star

Publiserat 2012-11-29 19:09:29 iGokväll my loves. Vad gör ni? Något trevligt hoppas jag (snöar det hos er eller?). Jag slökollar på tv och...ja skriver detta till er. Och så ska jag väl ta mig något att äta snart, och se på"Revenge" klockan 21 (trean om någon undrade), men det är ungefär så spännande som det blir. Not very med andra ord. Vilket har varit temat denna torsdag, för den delen. Har varit på ICA med mamma, sätt upp julljusstakar (också med mamma) och ute och gått i snön med pappa, and that's it. I told you it wasn't much. Det enda utöver det vanliga var att kaffebryggaren pajade i morses, vilket betydde att det inte blev något morgonkaffe (yours truly gick runt ICA och kände sig helt nedbeamad som ett resultat). Åtminstone inte förrän vi köpt en ny. Kaffebryggare alltså. Eh ja, som ni ser så överdrev jag inte när jag sa att det varit händelselöst.

Yeah. Imorgon blir det dock Skåne, närmare bestämt Lund, och det är jag förstås väldans excited about. Till söndag stannar jag där (ska bo hos fröken Michaela) och jag är helt övertygad om att det kommer att bli en fabulös helg. Såklart. Men det kan vi prata om imorgon eller något i den stilen. Nu ska jag nog ta tag i det där med mat (ja det tar mig lite väl lång tid att skriva blogginlägg på telefonen). Så ja, ni får ha det bra så länge. Because I will.

"The first fall of snow is not only an event, it is a magical event. You go to bed in one kind of a world and wake up in another quite different, and if this is not enchantment then where is it to be found?" - J. B. Priestley

Publiserat 2012-11-29 12:06:30 i Foton, Randoms,

När jag vaknade i morses (eller ja, när mamma väckte mig egentligen men det låter ju inte riktigt lika bra) så låg det snö utanför. Inte litegranna utan så att det täckte hela marken, som en vitt täcke (uttjatad metafor jag vet men nu fick det bli så). Jag skrattade lite för mig själv (japp, tokig), för även om jag klagar och klagar och klagar på snön så är det faktiskt himla fint. Särskilt nu när det har varit så himla mörkt och regnigt och eländigt i typ hundra år. Lite ljus piggar upp en himla massa faktiskt. And in the spirit of that notion så tänker jag göra så gott jag kan med att inte gnälla över att det är halkigt och kallt och liknande förrän efter jul och nyår. I alla fall. Mer kan jag inte ge er.

Eh ja, hur som helst. Eftersom man aldrig riktigt kan veta med vädret i detta land (ibland är det ju mer trixigt än en kvinna med PMS) så passade jag på att ta några kort, så att jag åtminstone kan kolla på dem om det skulle bestämma sig för att regna ikväll. Och som avslutning på detta, egentligen ganska poänglösa inlägg, så tänkte jag att ni skulle få se på a few. Lite såhär ser det ut i Trollhättan just nu:

 

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen