+/-

Publiserat 2012-01-31 20:14:47 i Randoms,

+ Apelsin. Sjukt bra frukt. Jobbig att skala (man blir ju kladdig) men man kan ju skära den i klyftor which is fabulous. Söt och god med en massa vitaminer. Synd att jag just åt upp hushållets sista. Fast det är väl å andra sidan bara att köpa nya imorgon. Så ja, apelsin är på plussidan denna kväll.

+ Besök. På fredag kommer min kära syster och hennes pojkvän på besök. De stannar most likely till söndag, så jag har folk här hela helgen. Känns väldans fint, det är alltid så himla trevligt när familjen kommer och hälsar på (borde lätt hända oftare men på något sätt är det alltid någon som tycks vara upptagen när någon annan har tid). Can't wait. - "Top Model Sverige". Kanske tio minuter har gått av programmet och jag känner redan hur jag vill gråta över den svenska intelligensnivån. Herre jösses alltså, jag känner mig både som hundra år (eftersom alla är arton) och Einstein (eftersom alla verkar mer eller mindre dumma i skallen). Kanske inte skall följa denna serie.

- Kyla inomhus. Har dubbla tröjor på mig inomhus, det känns inte riktigt okej.

Det kommer fixa sig till slut

Publiserat 2012-01-31 17:29:26 i Randoms,Gokväll darlings. Trött. Så kan man sammanfatta tillvaron. Fast inte dåligt trött utan bara trött. Liksom. Makes sense right? Eh, eller kanske inte men whatever. Så är det i alla fall. Har varit på föreläsning, vilket var ungefär lika nytt som vanligt (alltså inte nytt över huvud taget), och sedan på gymmet. Vilket naturligtvis inte var nytt det heller men inte desto mindre jobbigt. Men fint ändå. Särskilt nu när jag är hemma. Är så himla nice att ha varit och tränat, man känner sig så redig liksom (eller är det bara jag?).

Ja och det var väl ungefär vad som har hänt på Ällingavägen/i Lund idag. Och inte kommer det att hända mycket mer heller skulle jag tro. Förutom lagande av middag då, dit har jag inte kommit än (insåg att det nog skulle vara trevligare att äta om jag duschat först). Något med kyckling blir det, in case ni var nyfikna, men vad har jag inte bestämt än. Förmodligen något grytaktigt. And that's that. Skall avlägsna mig nu innan jag börjar klaga över kandidatuppsatser (vilket jag kommer att få magsår av sökandet av partner till) och kyla och annat skit. Det är det ingen som vill läsa. Positivt skall det vara. Och nu, middag.

If your dreams don't scare you they're not big enough.

Publiserat 2012-01-31 10:41:44 i Morgon,

God morgon. Sitter här med mitt kaffe, rullgardinen neddragen fastän det är sol eftersom jag inte kan se dataskärmen annars och ett sjukt gammalt avsnitt av "Biggest loser" på tv (så mycket skit på tv den här tiden på dygnet). Har gott om tid, eftersom jag vaknade nästan fyrtio minuter innan jag "behövt", vilket känns himla fint. Så kan man göra sig i ordning i lung och ro liksom, kanske ringa mamma. Ni vet, sånt där som man vill göra när om morgonarna.

Japp. Föreläsning idag också. På Pangea - Geocentrum. Gillar verkligen inte att gå till Geocentrum. För det första är det långt bort, för det andra är det...ja Geocentrum. Känns inte som om beteendevetare passar där riktigt. Fast det är ju inte som om man kan göra något åt det förstås, så det är väl bara att knalla dit och se glad ut. Själva lektionerna tenderar ju trots allt att vara ganska trevliga. And with that I will leave you, eftersom det inte känns som om det är någon idé att sitta och skriva en massa skit bara för att.

Och medans jag styr vidare med mitt liv kan ni tänka lite på detta:

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen