cause who wants normal hair anyway?

Publiserat 2015-09-30 19:23:46 i Hår/Kläder osv...,



Jag hade tänkt något helt annat. Så sa jag till Sindre, min helt awesomme frisör (Adam og Eva, Jessheim). Va med lilla? sa han och jag var on board på cirka två sekunder. Jag sa ju att jag saknat det lila, eller hur? Det är såååå fint, jag är såååå nöjd! "Normalt" hår är inte min grej, det kan jag ha när jag blir gammal och typ måste låtsas eller något i den stilen. For now ska jag gå för alla oneutrala färger jag kan komma på. Sorry mamma men så kommer det att bli. För att det är morsomt och det är fanimej viktigt i livet. Yes. Slut på blogpost om hår. 

I don't know, you tell me

Publiserat 2015-09-30 16:25:55 i Randoms,

Afternoon noobs.  Gees asså det kommer lite som en smäll i ansiktet när det helt plötsligt är massa grejer att göra på jobbet. Skuffelsen. Haha nej jag gillar att vara busy. Fast lagom busy hade varit fint såklart men det sker inte på det där stället där jobbar. Yeah. Kunde inte med att gå halv fyra när jag egentligen slutar liksom, så mkt var det. Satt bara tjugo min extra da så vi behöver väl inte kalla mig årets avställd än men i alla fall. Det kom fan som en överraskning detta asså det är ett som är säkert. 

Hur som helst. Har kommit mig till Jessheim nu och ska väl försöka hitta något att äta innan jag går till frisören. Vi hörs loves. 



we're back on track

Publiserat 2015-09-30 07:16:22 i Randoms,

Give it up for payday yo. Jag avslutade förra löneperioden med 34 kronor på kontot och fick mitt kaffe sponsrat igår. I win at adulting. Eller nja, kanske inte. Men kanske blir det bättre denna månaden...säger jag väl medveten om att det definitivt inte blir bättre denna månaden. Får skatteåterbäring dock och om den blir som den skall - vilket jag verkligen inte räknar med det är ju Skatteetaten liksom - så blir jag riiiiich, men det tror jag när jag ser det. Ja, hur som helst. För tillfället, hur tillfället det nu än är, så är vi on track. 

What else..? Jo! Idag ska jag till frisören! (Speaking of spending liksom hehe.) Ska fixa färgen och som här gången tror jag att det blir något nytt. Känner att det har varit rätt länge nu. Folk börjar ju vänja sig, det kan vi inte ha. Bilder kommer såklart. Men ja, jag får väl jobba lite först antar jag.  


The raccoon and I have a lot in common. We're both small and odd and have constant dark circles around our eyes. 

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen