Adulting at its finest

Publiserat 2015-07-30 20:01:23 i Randoms,


Evening loves. Whacha doing? Jag sitter i soffan (ja, pantsless, jag har en no pants policy hemma hos mig det har jag väl ändå sagt?) och kollar lite oengagerat på tv. Har egentligen inte gjort mycket mer sedan jag kom hem från gymmet (ab day today, inte det roligaste men vill man ha abs så vill man), förutom ätit middag - bananpannkakor - och duschat. Och målat naglarna, blå eftersom jag är en sådan bra vuxen.
 
Fy fan vad gött att det är fredag imorgon alltså. Och löning. Har typ....sju? kronor på kontot, och yoghurt och morötter i kylskåpet. Basically. Yeah...hamnade lite ur fas skulle man kunna säga. Det händer. Granted att det händer mig oftare än det händer många andra (är verkligen inge noe bra på det här med ekonomi va), men det behöver vi inte gräva djupare i. Istället kan vi väl bara glädja oss åt att vi har pengar igen när vi slår upp ögonen imorgon, and call that the end of the discussion? Yes, tror vi gör så. Det är min blogg det här trots allt.
 
Hur som helst. Var nog det jag hade att säga. Skall försöka komma ihåg att fixa en matlåda innan jag nästan har somnat idag (fick gå upp vid halv elva igår kväll och fixa det, not so much fun), det känns som en fin plan. Yeah...och med det är vi definitivt färdiga. Hörs darlings.

Yes darling we should be friends

Publiserat 2015-07-30 15:35:10 i Randoms,

Afternoon loves. Det är fanimej sol ute, tro det eller ej. Sure det känns fortsatt lite höstigt i luften, jag har kofta (eller ja poncho faktiskt om man ska vara petnoga) och det är bara lite för varmt, men ändå. I'll take it. Fint väder på vägen hem från jobbet är ju inte fy skam liksom...eh ja. Känner hur jag själv vill somna av hur tråkigt det här inlägget är. Bleh. Ville väl egentligen bara titta in och  säga hej. Kanske meddela att jodå, det går bra ned mig. Lite trött men inte något jävligt. Ska och träna (såklart - grymt bra axelpass igår förresten). Imorgon är det fredag (!) och Sarah och Henrik kommet på besök över helgen. Good times. Om nu bara bussen kunde vara i tid för en gångs skull också (yes offence Ruter, ni suger på att följa tidtabellen) så hade det varit peachy.

Jovars

Publiserat 2015-07-29 16:03:48 i Randoms,

Afternoon från ett Norge (eller i vart fall Jessheim) som snart flyter bort. Fy fasen i helvete (ja vi är där) vad det regnar da. Kom till jobbet med genomblöta skor och strumpor i morses och räddades enbart av the Amazing Hadassa som hade raggsockar som jag kunde låna (hon gav mig för övrigt också knäckebröd till snacks eftersom vi inte fått någon fruktkorg denna veckan, fina fina människa). Den här sommaren levererar inte alls så här långt, det kan man inte säga.
 
Hur som havet. Jag har faktiskt känt mig piggare idag, det får jag säga. Skulle väl mest tro att det beror på att jag fått sova ikapp lite, men möjligen har det lite med inställning att göra också. Vette fasen egentligen men det är nog skit samma. Har inte velat somna framför datorn en enda gång och det tar jag som ett steg i rätt riktning. Yep. Små framsteg ladies and gentlemen. Breath and put one foot in front of the other och så vidare och så vidare. Bra plan. Mhm, och nu ska jag komma mig till gymmet. Vi höres darlings.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen