let's do it again my friends

Publiserat 2011-08-31 19:57:07 i Randoms,Gokväll my loves.
Rapporterar till er mitt i kvällskaffet och "The Big bang theory". Det regnar utanför fönstret, men det har det å andra sidan gjort sedan klockan tre (eller nåt, två kanske?) och jag skall inte direkt ut mer idag så det är väl skit samma. Egentligen. Borde nog inte klaga så mycket på vädret va? Negativ energi and all that shit. Man lever längre utan den säger de ju.

Japp, och nu en bild på min kvällsmat.All bran, banan och minimjölk. I en skål som rest hela vägen från Narvik för att bo i mitt skåp (tack familjen). Rätt trevligt faktiskt.

vafalls?

Publiserat 2011-08-31 15:56:22 i Randoms,

Det kanske är jag som är en icke-kultiverad fd. trollhättebo men...Vad ÄR det här?tell me that I am special even when I know I'm not

Publiserat 2011-08-31 09:35:19 i Morgon,God morgon morons. What's up? Jag dricker i skrivande stund ur det sista av mitt morgonkaffe, sneglar ut genom fönstret och försöker avgöra om det tänker regna eller inte (går sådär), gör mig i ordning och lyssnar på Plain White T's på min lillasysters Spotify (som jag, ehrm, hijackar lite när hon inte använder den). Vad gör ni? Eller är ni kanske i skolan redan? Gosh vad ni är morgonpigga då.

Morgonens braiga grej är förresten att jag upptäckt att jag har 300 kronor att hämta ut på Andrahandsbokhandeln (väldans långt ord det där, lätt att missa en bokstav eller fyra). Sjukt kul grej, då kan man ju göra det en dag när man känner sig fattig/inte har något bättre för sig. En annan fin sak är att nu är det äntligen snart dags för mig att börja skolan. Fredag är det som gäller som ni vet och nu är det inte långt dit.

Morgonens dåliga...nej jag bara skämtade så tråkigt skall vi inte ha det (för vi vet ju alla att när jag väl börjat klaga så kan jag liksom inte sluta). Tror istället att jag skall runda av här och fortsätta göra mig i ordning. Japp, det låter som en finfin plan tycker jag. I'll be back later ladies and gentlemen, try not to miss me too much.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen