Baby I'm back

Publiserat 2015-04-27 15:37:50 i Träning,


Tillbaka på gymmet. Har inte varit här sedan onsdag förra veckan (skulle ju vila mot inför löpning och sån skit) och oj vad jag har saknat det. Kommer att bli en kort uppvärmning idag känner jag gör nu får det vara nog med cardio. Hehe nej inte helt kanske men idag ska jag lyfta grejer. Och imorgon. Och onsdag. Och så vidare. Jag har förtjänat en konditions-fri vecka. Jupp. Och med det har jag tjatat (och värmt upp) färdigt. Vi höres folkens. 

Kortvecka

Publiserat 2015-04-27 07:41:37 i Randoms,

Morning folks. Det är måndag och jag sov sjukt dåligt inatt (kan ha berott på den där powernapen igår eftermiddag/kväll da men nu ska vi inte prata om den). Så ja, bråka inte med mig idag för då kommer jag att bli grinig, det är nog ett gott råd sådär i allra störst välmening. 

Men the silver lining, för det finns såklart en sådan (det gör ju det för det mest, även om man ibland måste leta som en tok för att hitta den) är att det är kort vecka denna veckan eftersom vi är lediga på fredag (första maj vetni). Och då ska jag gymma idag (!). Har inte varit där sedan i onsdags förra veckan och har saknat det såååå. Skall bli awesome. Jupp. Och det var väl det. Borde nog jobba nu. 


Cause we're worth it

Publiserat 2015-04-26 18:21:39 i Randoms,

Halla folkens. Vad gör ni? Jag chillar i soffan. Vaknade nyss efter en liten (eller kanske inte så liten jag vet inte när jag somnade) powernap och lurar nu på om jag inte måste laga matlådor till veckan. Uff så tråkigt det är da. Men att inte ha mat till lunch är ju också ganska boring så...ivärlds-problem my darlings. Ivärlds-problem. The struggle is real. 

Hur som haver. Har faktiskt varit utanför huset, för er som inte trodde det. Mötte upp Hadassa tidigare och så promenerade vi till McDonalds, åt lunch och promenerade hem. Väldigt trevligt och rätt nice att få rört på våra onda kroppar (Hadassa sprang också igår). Det var hundra år sedan jag åt på McDonalds och det var förvånansvärt gott måste jag säga. Efter allt det springandet var vi lätt värda det. Mums. 


Cause we're worth it. 

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen