15.53

Publiserat 2015-02-27 15:58:49 i Randoms,


Helg! Fy tusan vad nice. Inte för att det har varit en väldigt slitsam dag eller så (faktiskt raka motsatsen om vi ska vara helt ärliga), men ändå. Ledigt är alltid fint och jag har sett fram emot den här helgen särdeles mycket. Why? you ask. Well denna helgen är det Country of the Year fest med DHL (vi var bäst förstår ni, av alla länder i hela världen så vann lilla Norge) och det ska bli sjukt kul. Kommer folk från hela landet, och så jobbar jag faktiskt med jävligt sköna människor. Men mer om detta imorgon. Vi höres!

Keep calm and carry on

Publiserat 2015-02-27 07:12:36 i Randoms,

Morning losers. Hur är formen denna fredag? Om den är dålig kan ni ju alltid trösta er med att det är just fredag, bara en dag kvar sen kan ni sova ut (förhoppningsvis, om ni inte jobbar helgen, in which case it just sucks to be you). Med mig är det hur som helst...helt ok. Varken dåligt eller amazing liksom.  Dagens silver lining är dock att det är löning (yes, i Norge får vi lön den siste var månad), och eftersom jag jade fem kronor på kontot igår så sitter den rätt bra måste jag säga.

Ja och det var väl egentligen det. Mina storslagna planer för dagen är förutom jobb att träna och handla. Inte fy skam i och för sig. Om det nu bara ville sluta snöa också så kan det nog bli en rätt fin dag.


Trust me, det ser finare ut än vad det var. Kommer nog att bli väldans nice framåt sommaren dock.

You've got a gypsy soul to blame and you were born for leaving

Publiserat 2015-02-26 19:08:38 i Randoms,

Jag har nog aldrig tänkt på mig själv som en sådan där människa som flyttar en massa. (Ni vet vilka jag menar, lite som Jennifer Anistons roll i Along came Polly.) När jag tänker på det så har jag dock bott  ganska många ställen under mitt snart tjugosexåriga liv. Trollhättan, Sösdala, Lund, Serris/Val d'Europe, Oslo och nu Jessheim. Sex olika platser. Det är väl kanske inte massor med platser, men det fler än jag trott om ni frågat mig för...ja säg sju åtta år sedan. Ja för det är ju sedan jag gick ur gymnasiet som flyttandet har skett.

Hur som haver. Vet inte vad jag ville ha sagt med detta. Det slår mig bara då och då liksom. Är egentligen inte den sorts person som blir uttråkad och måste flytta på mig för dens skull, kan definitivt se mig själv här om flera år (i Jessheim som jag mobbade så innan jag flyttade hit, who would have thought), men det är såhär det har blivit. Och det är jag faktiskt väldigt tacksam för. Vad jag hoppas på nu är väl någon (ja någon, vi ska vara ärliga här det är ju en pojkvän som fattas) jag man bygga ett ordentligt liv med. Men det är en helt annan diskussion.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen