obviously will loose 20 pounds

Publiserat 2010-12-31 15:03:23 i Randoms,Hehe, no but seriously det är ju sådant man lovar sig själv såhär lagom till det nya året. Att gå ned i vikt, sluta röka, stressa mindre, vara mer med sin familj eller vad fan vet jag. Stuff like that. Och eftersom jag inte tänker skriva om vad som hänt 2010 (mestadels eftersom jag inte kommer ihåg vad som hänt 2010) så tänker jag skriva lite om nyårslöften istället.

Man borde inte lova sig själv något. Not like man håller löftena ändå liksom. Inte jag i alla fall. Men allt börjar ju med en tanke å andra sidan, så man kan ju alltid försöka och hoppas att man skall lyckas. Eller nåt. Och besides, man måste ju inte se det som löften utan snarare kanske mål...typ.

Hur som helst. Jag röker inte så jag behöver inte lova mig själv att sluta (vilket ju annars är det vanligaste löftet, skulle jag tro), men jag skall nog som vanligt lova mig själv att gå ned i vikt på det nya året (det är löfte 1 det). Yeah sure that's gonna happen. Vill också träffa en kille 2011 ("löfte" 2), men det är nog mer en önskan, eller vad man nu skall kalla det för...löftet skulle väl vara att vara med open-minded, eller något sådant.

Och det är vad jag "lovar". Vad lovar ni?

jag vet att jag är lat

Publiserat 2010-12-30 17:00:17 i Skola,

Har en uppsats som skall in den 4:e.
Har jag börjar på den?
Jo det har jag faktiskt. Typ igår.
När jag berättade för far min när den skulle in kollade han på mig som om han ville säga "men Sofia, nu är du allt lite sent ute" i ett sådant där dömnade tonfall. Men det sade han förstås inte, fast jag vet att han ville. Hehe.

Jag vet att jag är lat.
Det är därför jag inte har börjat förrän typ igår. För att det inte kändes roligt att skriva uppsats, och för att jag ogillar skarpt att inte göra saker som inte är roligt. De inkräktar alldeles för mycket på mitt privatliv, de där tråkiga grejerna. I mean don't get me wrong, jag gillar skolan, bara inte vissa grejer.

Men jag är smart.
Jag vet att man inte borde säga så, i jantelagens namn och så...bla, bla, bla. Det är dock sant, jag är smart och därför klarar jag mig alltid. Kommer att få ihop en uppsats till den 4:e. Kanske inte världens bästa, men most certainly inte den sämsta heller.

Så därför tycker jag att det är rätt ok att vara lat. Om man är jag i alla fall.

Peace out.

det kan vara vackert också

Publiserat 2010-12-30 15:58:53 i Randoms,

Jag vet att jag klagar sjukt mycket på snön och kylan och halkan och fan och hans moster (och precis hur tråkigt det är, believe me, jag kan bara inte låta bli ändå), men det är faktiskt fint också. Igår var det till exempel sjukt vackert, och undertecknad höll på att frysa häcken av sig under tiden hon tog kort på det. Skulle ladda upp bilderna då men det blev inte så, so I guess ni får se dem nu istället.

Jag är faktiskt rätt nöjd, så jag hoppas att ni gillar dem ni med:

Okej. Det tog typ tvåhundra år att ladda upp de här bilderna så jag har faktiskt inte tid att säga mycket mer om saken. Skall styra upp maten, lite (eller rätt mycket) skola och en del andra grejer. Så det får nog bli hejdå här, skulle jag tro. Japp, that's it.

Peace out. 

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen