bed, bed, bed (och lite Jude Law)

Publiserat 2010-10-31 21:48:22 i Randoms,

Stina bäddar (eller har just bäddat färdigt faktisk) luftmadrassen hon skall sova på...Harsh att låta sin lillasyster sova på golvet? Nej jag tycker inte det, faktiskt. Anledningen till att hon skall sova på luftmadrassen är nämligen att hon skall få slippa min miserabelt hårda (så kallade) bäddsoffa (tro mig, den är inget vidare, ni kan fråga vem som helst som haft oturen att få sova på den). Så egentligen är jag en fin människa. And that's that.

Tror att Stina är lite trött, för hon gick upp sjukt tidigt i morses, så jag tänker anpassa mig till hennes sovtider (mina är ju liksom som de är, det vet ju ni som läst alla mina otaliga "hej det är mitt i natten" -  inlägg). Också för att jag är en fin människa. Jösses vad jag får bra karma idag alltså.

Och förresten, vi kollar på "The Holiday", och jag kan inte låta bli att sucka lite sådär fånigt så fort Jude Law visas i bild. Han är verkligen löjligt snygg. Varför kan det inte finnas fler män i mitt liv som ser ut sådär? Det är inte helt rättvist, om ni frågar mig. Kunde inte Lunds killar se ut lite mer som Jude Law i alla fall, om man nu inte kan få all of it? (Eller ja kunde det finnas lite fler snyggisar i Lund över huvud taget?) Tycker faktiskt inte att det är allt för mycket begärt, eller?
 Come to meeeeee!

jag & Stina i köket

Publiserat 2010-10-31 18:15:35 i Familj,Evenin' everyone. How's everything?

Jag och Stina (ja det är alltså hon som släpper fram sitt rätta jag på bilden) lagar mat. Mycket, mycket avancerat, hög-kulinariskt blir det ikväll. Ja tacos alltså. Svensk husmanskost när det är som bäst, om ni frågar mig. Grymt gott och grymt snabb (och lätt) lagat. Kan det bli mycket bättre? I think not. Stina är lite bättre än jag i köket (sorgligt men sant), men man behöver ju inte ge sig på för avancerade saker för det. Och då känns tacos bra.

Och förresten, om det är någon som undrar så ja...jag använder Stina som slav litegrann. Hon gör färdigt maten, dukar och styr med såsen och jag, ja jag bloggar ju. Känns som en rättvis arbetsfördelning. Jag är ju faktiskt gammal, och gamla människor behöver få lite service. Mhm. That's how I see it at least.

Peace out.

PS. Stina hälsar att vi har jättemycket sås.

dagens citat:

Publiserat 2010-10-31 10:21:35 i Dagens citat,

" More often than not the people that you happen to be related to are your best friends… You can never really turn away from them, and you will always defend them to the best of your ability, they are your greatest resource, and the greatest love will come from them... that is family. "

                          - Jerry Grant Blakeney

Källa

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen