clothes 25/7

Publiserat 2011-07-25 17:21:32 i Kläder,

Idag har jag haft på mig:

1. Morgonrock.2. Scrubs.
(Det var väl himla kul för er att få se hur jag ser ut på jobbet)3. Morgonrock igen.

Japp, det var kläddagen 25/7:e det.

Peace out.

statusrapport 24/7-2011

Publiserat 2011-07-24 14:55:34 i Randoms,Goddag my loves. Sorry för sjukt dålig uppdatering det senaste men vem kunde ana att jag skulle bli så himla trött av att jobba? Inte jag, det är då ett som är säkert. Eller ja, jag visste ju att jag skulle bli trött, är inte van vid fulla dagar and allt that, men inte såhär trött. Det är nästan löjligt skall jag be och få tala om...men förhoppningsvis är det bara för att det varit första veckan. Kommer kanske in i det bättre under veckan som följer.

Hur som helst, sitter just nu i soffan, kollar på "Top Model England" och småäter polkagrisar som jag fått i present av syster + pojkvän (för att jag passar deras katt). Skall väl äta något vettigare till lunch snart men kan inte riktigt komma på något så det får vänta. Något får det väl bli...hm. (Någon som har något förslag? Nej inte det förstås.)

Var de något mer? Jo det är ju fruktansvärt hemskt det här som hänt i Norge, men i ärlighetens namn så föredrar jag att inte tänka på det. Särskilt vad som ägde rum på den där jädra ön, känner typ hur jag får lite panik när jag skriver detta. Fy vad hemskt. Och det är i princip allt. My heart goes out till alla som drabbats förstås, men mer än så tänker jag nog inte säga om saken. Vi tar helt enkelt och avrundar här, så hörs vi senare.

Peace out.

work as though everything depended on you

Publiserat 2011-07-19 19:34:32 i Randoms,

Det är slitsamt att jobba när man inte är van vid det, det är ett som är säkert. Sitter i soffan med datorn i knäet och kollar på den sista minuten av "Cougar town" och är i ärlighetens namn rätt trött. Ni kan skratta åt min lather om jag vill (ja för slö är jag ju, ish, jag jobbar ju inte direkt effektivt i skolan heller) men spring upp och ned i korridorer och trappor på NÄL en dag och se hur pigga ni är sedan.

Hur som helst, det är inte bara jobbigt, det är ganska trivsamt också. Som en helt ny värld (har liksom knappt satt foten innanför dörrarna på ett sjukhus tidigare), och from time to time ganska skoj också (jorå, det är sant, jag skriver inte bara det för att det låter bra). Mhm, and that was about it I think. Skall återgå till tvn nu, så ni får hålla till godo med två bilder från när jag cyklade hem.

Och nu är jag som sagt rätt trött. Eller något sådant. Funderar lite på kaffe, det låter som en sjukt bra idé just nu. Fast jag får ju göra det själv förstås, eftersom familjen är på Mallorca. Men det skall nog gå, riktigt slö är jag faktiskt inte. Så får det bli.

Peace out.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen