So...what do you do?

Publiserat 2015-06-30 16:16:28 i Randoms,


Dagens fråga. Får inte träna pga tatuering, det står på pappret med instruktioner jag fick, och känner mig smått vilsen. Vad gör folk som inte tränar liksom? Det blir så mycket fritid. Väldigt förvirrande. Ligger i soffan och slökollar på tv just nu, och det är visserligen rätt nice men oddsen är att jag somnar här om jag inte kommer på något annat än det. Problemet är att jag mest bara vill äta grejer (how the diet going Sofia?), så ja...återkommer senare om jag kommer på något fyndigt att säga (eller något o-fyndigt jag känner att ni behöver veta).

Do it for you

Publiserat 2015-06-29 20:25:25 i Randoms,

Idag gjorde jag något som jag har velat göra länge, men kanske egentligen aldrig trott att jag skulle våga. Jag skaffade en tatuering. Do it for you står det på min vänstra underarm. Är så nöjd, det blev så fint och inte gjorde det värst ont heller (tänk er att någon river dig lite med toppen på en nål, typ så kändes det). Har plastfolie runt nu, det ska man tydligen ha i 2-3 dagar, men passade på att ta ett kort förut när jag kom hem och tvättade den. Såhär ser den ut:


Småflinar lite varje gång jag tittare den, är så glad att jag gjorde det här. 

Anledningen till att jag valde just Do it for you är förresten väldig enkel (om någon undrade). Det är ett av mina favoritcitat. Enkelt men ändå fint liksom. Gör saker för din skull och inte för någon annans, i första hand handlar det om dig. Typ. (Och då menar jag inte på ett själviskt sätt utan snarare på ett "ta hand om dig själv" sätt.) Något sådant. Ja. Och det var det jag hade att säga om det.

No Sunday is complete without a workout

Publiserat 2015-06-28 14:28:26 i Träning,

Okej så jag kan inte lyfta mina armar. Seriöst, det är problematiskt att hålla i telefonen, jag överdrivet inte ens för dramatisk effekt (I do that vet ni). Tränade axlar på gymmet idag (och lite lite bröst, men det var nog 80/20 typ), och helveter alltså det är jobbigt. Vilket nog beror på att det var max en månad sedan jag började träna axlar seriöst och att se således är svagast i Jessheim. Ungefär. Men det går framåt, och jag gillar ju faktiskt känslan när man är helt slut so it's all good. Ser lite lite definition när jag flexar/tar i mig och det, mina vänner, är värt allt slit. Träning är verkligen världens bästa grej, fattar inte att det finns folk som inte tycker det. 

Ja och det var väl egentligen det. Ska hem och äta lunch nu och sen...vette fasen. Borde nog försöka klura ut vad som händer med min tvättmaskin (det var fullt med vatten i botten på den när jag tvättat förut, det kan inte vara bra). Crap. Jaja. Återkommer om jag har något mer spännande att dela med mig av. Sofia out. 


Mina händer var för shaky för ett bättre kort..

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen