we are young, we were designed to party

Publiserat 2011-09-30 19:37:47 i Party,All set för kvällen i en tröja jag fått ärva av Stina och mina nya (ish) glansiga leggins-byxor från Vero Moda. I'm ready to party, are you? Masquer @ Blekingska ikväll som sagt, hoppas på mycket folk och bra musik (och helst något snyggt att titta på förstås). Kom dit om ni är lundabor vetja, there can always stand to be a couple more people på Blekingska (och Vildanden är inte alls så långt bort som in tror att det är, jag lovar).

Ja och det var väl det ungefär. Fröken Michaela kommer när som helst så det är väl läge att signa ut här. Återkommer imorgon med en rapport om hur det var/om jag lever. And last but not least, om ni nu skall ut kväll (Blekingska eller någon annanstans) kom ihåg vad jag alltid säger: Gör inget jag inte skulle ha gjort. Fråga er WWSD (What Would Sofia Do) så fort ni står inför ett beslut. Okej?

it starts now

Publiserat 2011-09-30 17:02:15 i Randoms,Jodå, jag fick sluta tidigare idag. Väldans mycket tidigare faktiskt. Vid 12. För att jag var klar med allt som skulle göras, inte för att är lat och frågade om jag fick gå (det tål att påpekas). Effektivitet betalar sig vet ni. Och tack vare att jag var så redig (jo det tycker jag att jag var) så har jag nu hunnit med att powernapa en stund, så att jag är pigg ikväll. Ja och så hann jag gå några varv i affärerna i centrum i jakt på något att ta mig ikväll, men det sket sig fullkomligt och jag kom fram till att det var bättre att gå hem så att jag inte fick psykbryt av för mycket tid i provrum (it's not a great place for me).

Det var väl ungefär det. Om ni undrar över fotona så är de allihop från i morses. Nummer 1 och 2 är tagna i Lund (ungefär sju på morgonen), 3 och 4 i Södra Sanby (ungefär kvart i åtta). Så, då vet ni det (ja för jag vet ju att ni hade funderat heeela kvällen på det annars). And that's all.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen