good night sweethearts, it's time to go

Publiserat 2011-01-31 22:52:40 i Randoms,

Okej, så dagen blev inte riktigt så boring som jag trodde. Över lag. Lite tråkigt hade jag, där en stund i mitten av dagen, men det gick över. Powerwalkade, lagade lunch och lite sådant och kollade sedan på "Sherlock Holmes" på Svtplay. Lysande serie! En massa fyndiga citat (som jag önskar att jag kunde komma på själv, but I'm terribly dull I'm afraid) och ett nice little murder (or in this case four) är ju aldrig fel liksom.

Skall alldeles strax stänga av datorn, på riktigt, och kolla på tv lite innan jag lägger mig. Inte för att jag inte har kollat på tv förut, men poängen är väl att fokusera lite mer. Eller nåt. Fast jag gillar ju att göra tusen saker samtidigt förstås, för annars blir jag uttråkad (som de sade i Sherlock Holmes, "you would do anything not to be bored" - typ, jag parafraserar - så känner jag, litegranna). Men nu är det dags att varva ned, annars kommer jag aldrig att somna.

Och det är väl det ungefär. Imorgon skall jag luncha med Michaela, vilket ju alltid är trevligt, och det är väl den planen jag har. But that's enough. Nästan i alla fall. Hur som helst, det får räcka här. Nu återstår bara att hälsa er alla:

kul, men sant också

Publiserat 2011-01-31 16:48:51 i Randoms,

Okej FRA, kom inte och ta mig nu. Men hallå (!), det är inte direkt en nyhet att jag verkligen inte är förtjust i vår (milt uttryckt) värdelösa regering. Så därför skrattade jag åt detta häromdagen:

 

mitt element har varit paj i två år

Publiserat 2011-01-31 14:52:50 i Randoms,Så därför sitter jag med en filt över mig, inomhus.

Yeah. Jag har tänkt, i två år, att jag skall ringa hyresvärden och fått det här med elementet fixat, men det har liksom inte riktigt blivit av. Har väl varit för upptagen. Eh. Eller inte. Snarare för lat, förmodligen. Det är ju så joxigt när folk skall komma hem till en och fixa saker. Om man inte är hemma så tror man att man skall bli rånad, om man är hemma vet man inte vad man skall göra, om man skall säga något eller vad fasen man skall ta sig till med den där människan som är i ens hem.

Så därför står jag hellre ut med att det är lite kallt from time to time. För det mesta behöver jag ju inte frysa, det är bara när det är extra kallt utomhus. Som nu typ. Och när man varit ute och blivit kall. Som nu typ.

Eftersom jag höll på att dö av tristess gick jag ut på en powerwalk. 40 minuter, ungefär. Inte askul, det är som sagt rätt kallt utomhus och väldigt, väldigt grått (det gråa är nästan värst, eller är det bara jag som vill kollapsa varje gång jag drar upp persiennen och möts av en totalt färglös värld?), men känns ändå skönt att ha rört på sig lite. Det duger faktiskt inte att sitta hemma i soffan hela dagen, och då menar jag främst eftersom man blir så hemskt bored.

Nu har jag hur som helst ätit lunch (stekt kyckling, sallad och en röra med fetaost, creme fraiche  - lätt - och kesella - också lätt) och skall snart gå och duscha.  Då blir jag nog varm.

Peace out.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen