we came, we saw, we're not going back

Publiserat 2016-02-29 17:20:28 i Randoms, Träning,

Så we tried Spenst. En vecka gratis kunde man få i februari. Det blev tre, fyra (fyra? jag tror fyra) pass och är fullt tillräcklig för att bilda sig en uppfattning. Team Svorsk kom fram till följande:
Thanks for the opportunity but after perhaps not so careful consideration no, not for us. 

Spenst har en massa maskiner men hälften av dem går inte att ställa in på tillräckligt med vikt, de har också en massa grupptimmar varken jag eller Tim någonsin kommer att gå på men som du betalar för. Plus en massa andra områden we're never gonna enter. In short så är skillnaden på de områden vi faktiskt använder inte så stor och då är det inte värt nästan 400kr extra/månad. 

Så nej. Dit tar vi inte vår business. Men då har vi prövat så då vet vi. Man ska ju testa grejer i livet säger de. (Spenst är inte all bad da det är några grejer som är bättre men de är inte värda de extra pengarna.) Yup. Det var det om det. 

yeah no I'm not ready

Publiserat 2016-02-29 16:01:53 i Randoms,

Jag var inte helt säker på om inte sex dagar ledigt skulle vara för mycket för mig (jag tenderar att bli uttråkad vetni och det var jävla längesedan jag haft så mycket fritid). As it turns out it doesn't feel enough. Sista dagen på min mini vacation och nej, jag är inte superpeppad på att jobba imorgon det kan jag inte påstå. Det går säkert fint när jag kommer dit men näe, I don't feel it right now. Getting up early, doing adulty shit and all that. Nope. 

Jag har kost mig så. Tränat massor (Tim har ju haft vinterferie han också liksom, amazing stuff) och gått runt hemma utan byxor resten av tiden. Good times. And now they are over. Luckily it's a four day week och snart påsk. It'll be fine. Emma Sofia out. first and last

Publiserat 2016-02-28 18:23:53 i Randoms,

So no, jag ska inte dricka under deffen. Alls. Men igår firades Emilias 20-års dag, och det slank ned vin det ska erkännas. Inte speciellt mycket men yeah, det var fortfarande första och sist gången på denna deff som jag drack alkohol. Det förstår alldeles för mycket av mitt slit och så ska vi inte ha det. I'm going to do this 100 % you know, so no more cheating. Sure det var värt det men nu är det fokus som gäller. Jag har ett mål vetni och det kommer jag inte att uppnå om jag ger mig själv ursäkter till att bryta dieten. 

Så ja, det var väl egentligen det jag skulle ha sagt. Det har i övrigt vart en fin dag idag, team Svorsk har tränat (inte så mycket vin remember, so no hangover) och det var väl det. En dag kvar av ledigheten. Känns för lite men vad gör man liksom. Mhm. Vi hörs loves. Emma Sofia out.  


Me and Eli. The only photo I took last night. 💜

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen