This day

Publiserat 2014-11-30 21:41:08 i Familjen annorlunda, Söndag,

Gokväll. Hur mår ni folkens? Jag mår fint, bakfyllan släppte någonstans runt klockan två och sen måste jag säga att det har varit en rätt nice dag. Patti flyttade också ut dock, och det bor redan en ny människa i hennes och Sofies rum så det är en aning märkligt. Ja alltså hela den här grejen med utflyttandet är ju rätt skum, vi har gått runt lite som om det varit ett dödsfall i familjen, men förutom det så har jag alltså haft en rätt go söndag. Har varit på en promenad med Joel och Andreas,  sett en film och typ duschat sedan jag pratade med er senast. Samt städat i mitt rum, eftersom det såg helt förskräckligt sorgligt ut (hur nice är det med ett nystädat rum? man blir ju helt glad bara av att se på det). Känner ändå att det är en ganska hyfsad produktivitetsnivå en semi-traumatisk dag som denna. 

Ja, hur som helst. Imorgon är det alltså måndag igen. Tror att det kommer att bli en fin vecka, det börjar bli lite mer att göra på jobbet och det gillar ju jag som ni vet, plus att jag ska till Sverige på julbord nästa helg så jag har det att se fram emot också. Good shit. Och det var nog det. Funderar seriöst på att gå och lägga mig nu. Vi höres imorgon darlings.


Från igår da. Vi lekte en lek där folk skulle nynna en låt och så skulle de andra gissa vilken det var.

Söndag 30/11

Publiserat 2014-11-30 13:42:42 i Familjen annorlunda, OutAndAbout,

Söndag första advent. Jag tände ett vanligt ljus i brist på adventsljusstake, vinterstudion står på köket och miffo ett och två (aka Joel och Andreas) sitter här och ser mycket piggare ut än vad undertecknad känner sig. Gårdagen var väldans bra, vi åt indiskt, lekte lekar (vi är så himla coola jag vet) och så gick vi ut när klockan var...halv ett? Lätt värt bakfyllan. 100%.

Har varit och lämnat Sofie och cirka åtta tusen väskor på bussen, det var väldans sorgligt (shit vad jag kommer att sakna henne alltså), men sånt är livet. Vi har haft det så väldigt väldigt bra och man ska ju sluta när man är på topp säger de, så ja...familjen Kongo (don't ask) går vidare till en ny fas, och det blir fint det med. Ja och här är det nog läge avrunda innan jag blir alldeles för sentimental.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen