Dream so big you're afraid to tell people

Publiserat 2015-01-31 14:22:30 i Träning,

So, jag sitter i soffan och slökollar på Two and a half men. Har precis ätit lunch, fullkornspannkakor med grekisk yoghurt, honung och kokos (så gott), och skall gå in till stationen och möta Natalie (yay!). Känner mig över lag rätt nöjd måste jag säga. Mätt och nyduschad och...ja det var väl det egentligen.

Tränade mage och rygg idag (plus några helkroppsövningar som squats och marklyft), för vill man ha abs så får man ju jobba för dem menar jag. Hade aldrig i mitt liv trott att det skulle vara inom räckhåll ens, men nu känns det faktislt som om det är möjligt (känner ju att de är där liksom, och kan se dem lite lite). Det kommer att krävas en massa jobb förstås men det är helt okej, det är jag redo för. 2015 will be the year I get abs, det har jag bestämt. Punkt. Morgonstund and all that

Publiserat 2015-01-31 08:37:13 i Randoms,

Gomorrn folkens. Det är lördag så jag vaknade såklart kvart i åtta (japp, kvart i idag) och äter därför frukost samtidigt som jag skriver detta. Ja och så ser jag på A place in the country, eftersom jag tydligen håller på att bli mina föräldrar (blir jag det så blir jag dock jävligt bra så det är inte fy skam). Det är kanske lite tidigt att vara vaken nu egentligen, it being lördag och allt, men vaknar man av sig själv så är det inte mycket att göra något åt. Får ju utnyttjat dagen ordentligt i alla fall och det är alltid positivt. Att det snöar igen är väl mindre amazing men man kan ju inte få allt.

Hur som helst, ska fokusera på min frukost nu. Vi höres!


Frukost: två rågbröd med ost, Skyr (så gott hur kan du inte gilla det Stina?) och kaffe förstås.

30-01-2015

Publiserat 2015-01-30 18:06:47 i Randoms,

Gokväll folkes. Hur har ni det? Jag har det finfint, det är fredag och bara det är ju rätt nice menar jag. Inte för att arbetsveckan varit sådär oerhört slitsam, men i alla fall. Helg är aldrig fel. Har varit och gymmat (armar idag), handlat (mötte Tobias på Rema och fick skjuts hem, very nice indeed - fick också en väldigt förbryllad min när jag sade att en sötpotatis räcker till tre middagar, de är ju skitstora ju) och ska alldeles strax ta tag i mig själv tillräckligt för att duscha och laga mat. Inte för att jag vet vad jag ska äta men i alla fall. 

Hur som helst. I helgen kommer frugan (aka Natalie, som lämnat sin kjærste i Oslo) på besök (!). Yay! Kommer att bli hur mys som helst. Men mer om det senare. Nu ska jag verkligen resa mig ur soffan. Hade folkens.
Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen