We did it!

Publiserat 2012-05-30 21:23:28 i Skola,Idag gjorde jag min sista lektion på Lunds Universitet! Ever! Stort stort grattis till mig och alla andra BVP:are som överlevde hela vägen och nu är färdiga Beteendevetare!

Det känns så sjukt jävla bra att jag inte kunnat sluta le som ett fån sedan jag gick från opponeringen (och det var klockan tre om någon undrade). Var definitivt inte såhär exalterad när jag gick ut gymnasiet, det är ett som är säkert. *Flinar idiotiskt* Life is fabulous my darlings, just fabulous! Imorgon blir det avslutningsceremoni, och sedan är jag helt redo att lämna Lund.

Sista dagen i skolan

Publiserat 2012-05-30 06:21:04 i Morgon,

God morgon darlings. Pigga eller? I am most certainly not. Det är inte klokt vad tidigt det är alltså, men gosh vad fint det känns att det är sista dagen i skolan idag. Sistsa dagen, fatta ni? Ever. Sista gången jag sitter i en sal på Eden och häckar. Gosh. Inte utan att det känns lite...storslaget? scary? fun? great? something like that I think. Inte för att jag känner någon av de känslorna just nu, det är jag lite för trött för, but still.

Opponering halv nio idag, sedan är det bara att sitta på en stol och se levande/vaken ut resten av dagen. Vilket visserligen kan vara en tillräckligt stor utmaning, men i alla fall. Tanken på att examensdagen är imorgon skall nog kunna hålla mig vaken. Tror jag. Eller kanske hoppas. Hur som helst så är det inte mycket som måste göras denna onsdag. Vi (being jag och Fredrik) skall väl ta tag i publicerandet (ja för sådant måste man ju tydligen göra) av uppsatseländet också, men det skall inte vara så svårt. Finger's crossed att det inte är så svårt.

Ja och det var nog allt jag hade att säga denna morgon tror jag. Skall återgå till att göra mig i ordning nu tror jag, för som jag har sagt förut, det är viktigt att inte skrämma folk. Eh ja. Här får ni ett kort att titta på så länge.

    

Från 2/6 förra året. Jag var med några klasskamrater och deras kompisar på Lomma strand och det var soligt och väldans trevligt.

Let's no talk about it

Publiserat 2012-05-29 21:17:09 i Randoms,

                 

Där här bilden sammanfattar nog dagen ganska bra skulle jag tro. Utan min kära mugg (kopp?) second morning coffee (tack SevenEleven, ni känner inte för att sponsra min koffeinhabit?) hade jag inte blivit mig själv över huvud taget. As it was så fick jag känna mig som en människa en liten stund i alla fall. På morgonen typ. Och en liten stund mitt på dagen kanske (eftermiddagen vette fasen, då var det inte direkt någon som var pigg om sanningen skall fram - och det ska den ju).

Opponeringen själv skall vi inte ens prata om. Jag menar uppsatsen är godkänd and all (hoppad dock på VG även om jag är rädd att det skeppet har seglar) men det sök förstås upp saker att fixa. Små och lätta saker men ändå saker, och som ni kanske vet så är undertecknad inte världsbäst på att höra att saker inte är rätt gjorda/behöver göras om (prestationsångest and all), så det var lite...let's just say not fun. Hela grejen (being: uppsatseländet och akademiskt småfix och allt sådant skit) står mig upp i halsen.

On the flipside så är det dock bara två dagar kvar nu. Imorgon skall jag och Fredrik opponera och på torsdag tar jag examen (!). Känns så sjukt bra. Och med den något mer positiva tanken tror jag att det är dags för mig att avrunda och återgå till mitt. Ha det bra så länge my darlings.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen