Still alive

Publiserat 2010-07-28 11:43:30 i Randoms,

Ær i Kjøpsvik - NordNorge (hence de underliga bokstæverna). Hær ær det varmt...haha, or not. Det ær 11 grader plus, men i alla fall inget regn, så det ær nice ændå. Chill, som man sæger (gillar egentligen inte det ordet, men i alla fall, det beskriver situationen bra).

Har (høgst tillfælligt) fått tag på en dator hemma hos min faster, och tænkte bara meddela att jag inte har ramlat i fjorden eller gått vilse på fjællet...æn i alla fall. Vi skall (troligen) ut och fiska i eftermiddag, så vi får væl se om jag ær lika hel och ren (antagligen inte så ren) efter det.

Talk to you when I get home.

Peace out.

wire-less

Publiserat 2010-07-23 23:06:40 i Randoms,

Hehe, jag skall förklara för ett varför jag känner att rubriken är så fyndig (mer än att det är kväll och jag kanske är lite för trött för att veta vad som faktiskt är skoj).

Jo, det är för att jag inte kommer att ha tillgång till något Wireless/Internet i Kjøpsvik, alltså kommer jag att vara wire-less. Haha! Är inte det kul så vet inte jag (eller?).

Eller kanske inte. Men poängen är hur som helst att jag inte kommer att ha tillgång till Internet på ungefär 2 veckor (jodå, lite panikslagen är jag), bara så att ni vet. Så att ni inte tror att jag har ramlat i fjorden eller gått vilse på fjäller eller något (it could happen you know).

Så...until I get back.

Peace out.

reskläder till Sofiiiiia

Publiserat 2010-07-23 13:55:35 i Kläder,

Tack käre far för min nya overall (från Umbro)!

Mjukis-kläder är det bästa att resa i (don't you agree?), och speciellt om du skall sitta i en bil i 152 mil. Skönt, lagom varmt...och man kan äta semestermat (=onyttig mat, hehe) utan att det känns trångt och obekvämt. You've gotta love it!Och den är grön, så om jag skulle gå bort mig i skogen så...wait a minute, det är ju grönt i skogen också. Haha, well inte grönt på samma sätt. De skulle nog hitta mig (finger's crossed).

Har förresten inte packat färdigt än, om det var någon som undrade, men det närmar sig i alla fall. Är inne på min andra väska, men förhoppningsvis skall den inte bli helt full (fast man vet aldrig när det är jag som packar, jag behöver en himla massa saker).

Skall snart gå ut på en power-walk med lillasyster, sedan är det alltså back to packing.

Peace out.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen