+ / -

Publiserat 2013-06-30 20:47:00 i Randoms,

Dagen i korthet. Eftersom jag egentligen inte har sådär sjukt mycket att tillföra just ju...
 
+ Jag förstod vad som sades på breifingen idag. Typ allt. (I början förstod jag nästa ingenting utan log mest och nickade, eftersom jag ju är svensk och det liksom kändes trevligt).
+ Det har varit soligt hela dagen idag. Kanske inte ha hunnit njuta av det supermycket, eftersom jag jobbat, men det var roligt att se och skönt när jag gick hem.
+ Imorgon är det "kort" dag (aka formation på morgonen och jobb 12-16.50).
+ Powernaps.
 
- Internet är fortfarande under all kritik på Pléiades. Vårt nät, 4.2, funkar inte alls. På datorn använder jag 5.2 (vilket jag inte ens hittar på telefonen), men det går inte direkt fort om man säger så. Dåligt.
 

"Jour off"

Publiserat 2013-06-29 12:53:00 i Frankrike/Disney, Min dag, Morgon, Randoms,

God dag my loves. Eller god morgon, om vi ska relatera till mig. Jag gick upp för 42 minuter sedan (ja exakt, jag ställde en klocka för att vara säker och tur var det skulle det visa sig). Är, som ni redan vet, ledig idag, och kunde därför sova precis hur länge jag ville. Sjukt skönt måste jag säga. (De säger ju att man egentligen inte kan "sova ikapp", men kroppen försöker då i alla fall det är ett som är säkert.)
 
Ja och just nu håller jag på att göra mig i ordning. Ska gå en sväng till Centre Commercial och kolla in rean tänkte jag (har ju fått lön och grejer hehe, och när det är så sjukt mycket rea som det är nu får man faktiskt passa på vet ni - nej det är inte en dålig ursäkt). Hela Val d'Europe (minst) är väl där antar jag, men jag har ju ingen tid att passa så det ska nog gå bra. Hoppas jag. Är det för mycket folk är det väl bara att gå hem igen, å andra sidan. Bor ju typ 15 minuters promenad bort liksom. Easy enough.

Det är väl ungefär mina planer för den lediga dagen. For now. Får väl se om det dyker upp något mer, men det kan vi i så fall ta då. Nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning (har liksom inte kommit så långt med det). Här får ni en gammal bild (tagen alldeles efter att jag kom hit, jösses vad det känns längesedan - på ett bra sätt) från Centre Commercial så länge (det är skitfint). Hörs.

 

If there is a will there is way

Publiserat 2013-06-28 22:07:33 i Frankrike/Disney, Min dag, Randoms,

Gokväll my loves. Hur mår ni? Jag mår fint. Har emellertid varit piggare och är således väldigt nöjd med att jag är ledig imorgon. Känns som om lite sömn skulle kunna vara en rolig grej liksom (det har varit lite sisådär med det denna veckan - helt klart värt det dock, det ska påpekas), och imorgon är det ju lördag också så då lär det ju bli lite roligare att vara hemma än det var i söndags. Lönen har ju kommit också och det är världens rea på Centre Commercial, so I think I'll be good.

Ja och dagen har varit...som dagarna är ungefär. Bra alltså. Idag pratade vi om vatten på formationen. Och om ni nu undrar om ni läste rätt så ja, det gjorde ni. Vatten. Det var restauration idag (vilket ungefär innebär allt man kan tänkas behöva veta om man ska jobba på restaurang, och lite till) och vi gick igenom diverse sorters mineralvatten. Med och utan bubblor. Och var i Frankrike man hittar källan. Och vad som måste stå på etiketten. Och så vidare. Inte direkt superkomplicerat.

På jobbet var det inte heller superkomplicerat. Massor med spanjoret förstås, vilket är lite trixigt när man liksom inte hablar espagnol så att säga, men det går ju det med. If there is a will there is a way som man säger. Sedan hjälper det förstås att jag hade spanska kollegor med mig i comptoir idag (gracias till dem). Ja, lite så var dagen. Den gick ändå bra, med tanke på hur trött yours truly har varit, så det är ju fint. Och det var också det jag hade att säga. Här får ni en bild från när jag och Linn var i parken häromsistens som avslutning. Bara för att det är trevligt med lite färg (och för att de spelar världens bästa låt "Do you Believe in Magic?" när tåget åker längs Mainstreet USA). Vi hörs!
 

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen