Veckan på Instagram

Publiserat 2012-04-29 20:39:30 i Foton,

Som ni vet så har jag nyligen skaffat Instagram (lundbo1104 - follow me) och jag måste säga att det är en himla trevlig app. Fina kort blir det också, tycker jag i alla fall. Och med det sagt så tänkte jag att vi skulle kolla på några från denna veckan, bara för att det kan vara trevligt. Eller något i den stilen. Hur som helst, here we go. Veckan, Instagram-edition, har sett ut ungefär såhär:I måndags hängde jag på Psykologen (förstås, experimentlabbet är mitt nya hem det har ni väl förstått?) och när jag kom dit på morgonen såg det ut ungefär på det här viset. Hur fint är det inte med rosa träd?I tisdags hade jag på mig dessa armband, som jag fått av min kära syster Stina i present.Det var också himla fint, nästan somrigt väder i Lund.På onsdagen köpte jag nytt, vårigt, nagellack.Och på torsdagen åt jag den klassiska studentmaten snabbnudlar till lunch. Tycker faktiskt att det är himla gott och äter det inte alls bara när jag är fattigt (även om det förstås är en extra bonus att det är så billigt).På fredagen fotade jag, av någon outgrundlig anledning, mitt nattduksbord. Vet inte varför, det känns inte som om det borde ha varit nödvändigt, men jag tycker faktiskt om kortet, så det får vara med det också. Och nu vet ni vad jag har där, om det var någon som undrat (probably not).

Och det var det. Har inga kort från lördag-söndag som ni inte redan har sett så det får räcka här. Ungefär så har veckan sett ut på Instagram. Hur den sett ut utanför telefonen vet ni nog redan, så det behöver vi inte prata om igen. And with that I will get back to the tv.

16.42

Publiserat 2012-04-29 16:42:54 i Randoms,

 

Greetings people of Earth. How's life with you denna söndag? På Ällingavägen är det lugnt, om någon trodde något annat. Jag är inte bakis, hurra för det, och...nej det var nog det som fanns att hurra för. Annars händer det mycket lite i Lund idag (eller ja, i alla fall på Vildanden - resten av stan kan ju inte direkt svara för). Lugnet före stormen I guess, imorgon är det ju Valborg och det måste man ju vila upp sig inför liksom (har ni aldrig gjort Valborg i Lund så kan jag tala om att det är lite av en upplevelse). För det är så vi jobbar här.

And moving on. Heartland (Sydskånska) var bra. Det var himla mycket folk så vi fick köa i nästan fyrtio minuter för att komma in, men jag antar att det är bättre än att det är tomt å andra sidan so it was fine. Regnade ju inte åtminstone, vilket det gjorde tidigare på dagen, så det var ju bra. Fotot ovan är taget på busstationen strax efter två inatt, fråga mig inte varför för jag har faktiskt inget bra svar på det, och jag tyckte att det illustrerade detta inlägg på ett hyfsat passande vis (mest eftersom jag - av förklarliga skäl som jag inte tänker gå närmare in på - inte har något kort från själva Sydskånska).

Japp, och nu skall jag ägna resten åt dagen åt att kolla på tv, laga middag och sedan duscha och ta på mig något åtminstone halvt presentabelt, eftersom min syster och hennes vänner anländer ikväll för att fira Valborg här. And with that, I think I have told you all that I have to say.

A saturday

Publiserat 2012-04-28 15:50:32 i Randoms,

    

Var hälsas darlings.
How's life? Lördag idag, det är ju himla trevligt måste jag säga. Lördagar är ju fina dagar menar jag, det antar jag att vi alla kan vara överens om (eller? if not I might have to question your mental health a bit). Så ja, så är det. Idag åkte min inneboende hem till sig (eller till Trollhättan? I'm not quite sure). Jag följde henne till stationen imorses (kortet) och promenerade hem. Det var faktiskt rätt behagligt, även om det var alldeles för tidigt, eftersom det var rätt "varmt" och inte hade börjat regna än.

Efter att jag kommit hem (och gjort mig i ordning - förstås) knallade jag iväg till Systemet för att handla inför Valborg (i Lund har de stängt på måndag förstår ni, så man får vara lite förberedd). Där var förstås hela stan, half of which looked twelve years old, men det var å andra sidan inget jag inte räknat med så det var inte sådär sjukt jobbigt ändå. Jag fick handlar mitt och även om jag fortfarande inte har en aning om huruvida det är alldeles för lite eller på tok för mycket så är det i alla fall avklarat nu.

När jag varit på Systemet gick jag till Nova en sväng, eftersom jag kommit över lite pengar och ville ha något nytt till ikväll (Heartland på Sydskånska, be there). Hittade en svart spets-grej på Gina Tricot (snyggare än det kanske låter - bild kommer kanske senare) och kände mig himla nöjd. Kommer bli bra tror jag. And with that så tror jag att vi har täckt det mesta jag gjort idag. Så jag återkommer väl senare I guess. Nu skall jag titta på tv och dricka kaffe, eftersom den där powernapen som vanligt inte alls gjorde mig så pigg som jag trodde.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen