Payday

Publiserat 2015-03-31 18:03:14 i Randoms,

Det är en fin dag idag, för idag är det löningsdag. Jag är no longer asfattig. Jävligt skön känsla måste jag säga, det är halvkul. Skall dock påpekas att jag levde på typ trehundra kronor i typ en vecka och det är rätt strongt jobbat om ni frågar mig (nej vi ska inte prata om hur mycket jag har använt idag, jag behövde grejer okej). Kan om jag vill och allt det där. Man var ju student en gång i tiden liksom...för typ hundra år sedan (åtminstone känns det så).

Hur som helst. Vidare är det sol ute, jag har koll på allt som måste vara klart på jobbet vilket betyder att jag kan sluta klockan två imorgon och benpasset på gymmet gick över förväntan (var inte sådär väldigt pigg när jag gick in). En väldans fin dag faktiskt, det är lite "veckan före lov" känsla på DHL och det är himla trivsamt. Ja. Tror vi avrundar här, nu när allt är så positivt and shit. Sofia out. 

Baby just smile back

Publiserat 2015-03-30 17:30:46 i Randoms,

Afternoon folkens. Hur har ni det denna måndag? Jag har det fint, är påväg hem från gymmet efter ett hyfsat bra magpass. Solen skiner och jag inser när jag skriver detta att jag glömde mitt paraply på gymmet...fan också. Jaja, får väl fråga efter det imorgon, för vem fan vill sno ett gult paraply det står DHL på? Gosh alltså, alltid är det något. Hade glömt mitt eget huvud om det inte satt fast. En gång glömde jag liksom min resväska på bussen. Eh. 

Men hur som helst, tillbaka till det jag skulle ha sagt. Vilket i och sig kanske inte var så mycket, men i alla fall. Det har varit en fin måndag, den var ju liksom inte så måndagsaktig eftersom vi/jag bara jobbar till onsdag (och då slutar vi två, woho!) och det är rätt nice. Känner att jag har kontroll på det som måste ha gjort innan ferien också så ja...det är inte illa att vara jag kan man väl säga. Sammanfattningsvis. Och det var det. Sofia out. 


Jessheim busstation. Högintressanta bilder nu för tiden. 

Sunday, funday?

Publiserat 2015-03-29 19:13:09 i Husligheter, Mat, Söndag, Träning,

Afternoon darlings. Eller är det kanske kväll nu? Jag vette fan egentligen men det är väl inte så viktigt kanske. Hur som helst. Vad gör ni? Jag kollar på tv. Har just ätit middag (sallad bestående av tomat, gurka, sallad, ägg och bulgur + dressing - för annars är det inge kul - om någon undrade) och lurar så smått på om jag borde packa lite mer inför påskferien men hyser nog inga större förhoppningar om att det ska bli gjort idag om vi ska vara helt ärliga mot varandra. 

Anyways. Jag spenderade en stund på gymmet i förmiddags, såklart, och fick gjort ett jävligt bra armpass. Kände mig riktigt stark och det var sjukt nice. Ja, och när jag kom hem åt jag lunch och slöade en stund i soffan innan jag påbörjade dagens andra projekt: hemmagjort jordnötssmör. För att du vet precis vad som är i när du gjort det själv (jordnötter innehåller bra fett vetni, utan tillsatt socker och grejer är det inte dåligt bara man äter det med måtta) och för att det känns märkligt fint att vara lite huslig every now and then. Lite såhär såg det ut förresten: 


A) Ja det var en jävla massa mas att skala alla jordnötter och B) Yes bilden är från snapchat, I'm a delight to follow 

Ja och sen somnade jag i soffan och när jag vaknade pratade jag med Sarah i telefon och duschade och nu är vi här. Sofia out. 

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen