transformation Tuesday - I thought I was fit back then, I had no idea

Publiserat 2016-02-02 20:13:25 i Randoms, Träning,

Yeah I know jag sade att jag var färdig med det här men as it turns out så är jag inte det. Jag tror aldrig att jag kommer att tröttna på att se på gamla bilder av mig själv och jämföra dem med var jag är nu. Det är ett sätt för mig att inse hur långt jag kommit, hur annorlunda jag tänker nu, och jag är alltid lika tacksam för vägen som tagit mig hit. Ja...den här gången är det tränings-selfies från 2013 och idag (well typ idag, nyligen).

2013:

Today:So much cardio back then och en helt annan tränings-filosofi. Det tror jag nog att ni kan se på bilderna också. Jag kan det i vart fall. Jag kan se självförtroendet, övertygelsen, passionen. Träning är något jag älskar nu, det är en hel livsstil, det var det sannerligen inte då. Målen var andra också, jeg menar se på den lille armen liksom den kunde inte lyfta mycket. Fast jag tyckte förstås att jag var stark då, vilket är lite lusigt såhär i efterhand. I really had no idea. 

Anyways. Jag har haft många halvt funktionella idéer om träning genom livet, men jag antar att jag var tvungen att ta mig genom dem för att komma hit. I så fall var det lätt värt det. Punkt slut. 

Kommentarer

Säg något
Not published

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen