a girl has to do what a girl has to do

Publiserat 2016-04-05 16:00:00 i Randoms,

Hallo bitches. What is up? Jag ligger i soffan. I know right, stoppa pressarna och så vidare. Inget ovanligt med det. Det endaste som är lite ovanlig är väl att klockan är så tidigt and here I am. Idag gick jag halv två från jobbet (var inte direkt superledsen över just det) och ska gymma runt sex ikväll (gleder meg).

Reason? Well inte för att vara alldeles för intim här men jag har vart och tagit ett standard cellprov, för när man blir kallad på sånt (rutingrej, ska göras vart tredje år) är det bäst att får det gjort. Livmoderhalscancer är lätt att kolla för vetni och alla sjukdomar man kan förebygga bör förebyggas. Hur obekvämt det än är. 

Det ska det tog mig en stund att komma till skott och boka en tid da det skal erkännas, jag gillar inte läkare och sånt och är orimligt nervös över allt som är obekant, men till slut blev det gjort. Om jag inte hört något på typ en vecka så är allt a okay. Så vi håller tummarna för det da. Yeah. Here's a pic of me. Emma Sofia out. 


When ur dieting and absolutely none of your jeans fit right anymore so you go harem-pants cause if it's gonna be loose fit it might as well be looooose fit 🤓

Kommentarer

Säg något
Not published

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen