Adulting at its finest

Publiserat 2015-07-30 20:01:23 i Randoms,


Evening loves. Whacha doing? Jag sitter i soffan (ja, pantsless, jag har en no pants policy hemma hos mig det har jag väl ändå sagt?) och kollar lite oengagerat på tv. Har egentligen inte gjort mycket mer sedan jag kom hem från gymmet (ab day today, inte det roligaste men vill man ha abs så vill man), förutom ätit middag - bananpannkakor - och duschat. Och målat naglarna, blå eftersom jag är en sådan bra vuxen.
 
Fy fan vad gött att det är fredag imorgon alltså. Och löning. Har typ....sju? kronor på kontot, och yoghurt och morötter i kylskåpet. Basically. Yeah...hamnade lite ur fas skulle man kunna säga. Det händer. Granted att det händer mig oftare än det händer många andra (är verkligen inge noe bra på det här med ekonomi va), men det behöver vi inte gräva djupare i. Istället kan vi väl bara glädja oss åt att vi har pengar igen när vi slår upp ögonen imorgon, and call that the end of the discussion? Yes, tror vi gör så. Det är min blogg det här trots allt.
 
Hur som helst. Var nog det jag hade att säga. Skall försöka komma ihåg att fixa en matlåda innan jag nästan har somnat idag (fick gå upp vid halv elva igår kväll och fixa det, not so much fun), det känns som en fin plan. Yeah...och med det är vi definitivt färdiga. Hörs darlings.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen