January vs Now - Proud but never done

Publiserat 2015-12-31 10:46:57 i Träning,

So of course we're doing a fitness sum-up/conclusion of 2015 as well. Fitness är min number one passion liksom (det är det väl inte direkt någon som har missat), och det här året har det hänt en hel del på den fronten, så det känns liksom passande. Ska inte gå igjenom hela året igen dock, don't worry det känns som om ett så långt inlägg är nog (har för övrigt väldigt få fitness-realterade bilder från före typ maj so there's that). Vad jag tänkte att vi skulle göra är att prata om den här bilden. 
 

Vänster: 31 januari (according to my phone) VS this morning.
 
Det är kanske inte den mest dramatiska skillnad rent fysiskt men det faktum att jag lägger upp den här bilden säger enormt mycket. Kanske inte för er, men för mig. Hon till vänster hade aldrig gjort det, hon ville inte ens visa sina progress-photos för folk in private, och denna morgon känner jag noll procent stress över att dela detta kort med alla som möjligen kan tänkas snubbla över det. Jag är älskar över den här kroppen, jag äger varje centimeter av den, för att jag vet hur hårt jag har jobbat för att komma hit. Jag är inte färdig, långt ifrån, men jag är stolt.
 
Den mentala förändringen är nog störst. Det var under 2015 jag föll, hook line ans sinker, för fitness och allt som kommer med det. Jag är så mycket starkare nu, så mycket mer övertygad om min egen kapacitet, och jag tror inte att jag har ord nog för att förklara hur viktigt det är (och som ni vet så har jag en jävla massa ord). Jag har aldrig gett mig själv en större gåva än den här livsstilen, det är ett som är säkert, och jag går in 2016 övertygad om att jag är the best I've ever been. (Och ja, såklart jag också tycker att jag är snyggare, rent fysiskt, det är en ytlig grej också, obviously, det tycker jag vi ska vara ärliga med.)
 
Jag hoppas at ni har hittat något lika viktigt i år. Något som fått er att känna att ni hittat er själva, en liten del av den ni alltid velat vara. Vad som helst. Har ni inte det hoppas jag att 2016 är ert år.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen