In real life, I'm waking up alone

Publiserat 2012-08-31 22:05:43 i Randoms,

Gokväll my darlings. Så, gjorde ni något kul med denna fredag eller? Kanske är ni ute och gör något ni inte borde ha gjort precis nu (?). Kul för er i så fall, hoppas att det är fint. Själv sitter jag i soffan i mitt gamla flickrum och kollar på tv, skriver lite, lyssnar på musik i reklampauserna och funderar på en hel massa grejer jag verkligen inte tänker dela med mig av (not that it's very personal, it's just not very interesting). Det är mina fredagar nu för tiden. Mer eller mindre i alla fall. Rätt stor skillnad från hur det var i det kära Lund (kommer ni ihåg? - var ni med där?).
 
Anyways. Var alltså på Arbetsförmedlingen idag och fick äntligen träffa min handläggare. Mötet började med en gruppinformation om jobbgarantin för ungdomar där deltagarna var said handläggare, undertecknad och ett antal människor som såg ut att ha gått ur gymnasiet igår. Vilket de naturligtvis inte kan lastas för, men man kan ju inte säga att vi är i samma båt. Needless to say så var jag lite tveksam, men som tur var fick jag ha ett litet enskilt möte med handläggaren också, och hon verkar åtminstone positiv, ambitiös och trevlig så det är ju bra I guess. Alltid fint när andra tror att ens framtid är ljus, särskilt när man själv ibland har lite svårt att motivera sig att söka ännu ett jobb man förmodligen inte kommer att få. Eh ja, lite så tänker jag om arbetslösheten.
 
I övrigt lunchade jag och mamma på Shangrila (mycket bra förstås), handlade och var vägen om mormor och morfar. Och sedan spenderades resten av dagen med att försökte att inte gå i koma i ren tristess. Ja förutom en dryg timma när jag var ute och försökte powerwalka iväg the boredom. And that was pretty much my day. Tror inte att vi behöver gå in på det närmare än så. So with that tänker jag återgå till tvn (även om jag nu upptäckt att jag sett programmet förut), och så hörs vi imorgon. Ha det fint så länge.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen