2011 - Older but no Whiser

Publiserat 2011-12-31 10:40:00 i Randoms,

2011 är slut alldeles snart (så sjukt snabbt har det gått, hur gick det egentligen till?) och eftersom så många andra gör det så tänkte jag sälla mig till dem och göra en sammanfattning av året som passerat. I bilder. Med reservation för att jag är lite halvt senil och antagligen kommer att glömma en massa viktiga grejer. Okej? Bra. Here we go.

Januari.

  
 I januari hade jag precis klippt av mig håret och såg ut som på bilderna ovan. Det var kallt och snöigt i Lund har jag för mig (fast inte så kallt som i Trollhättan såklart) och jag värmde som alltid upp mig med kaffe. Och vin. Ibland vin. På helgerna vin.

Februari.

 
 Jag vågade mig ut osminkad, och så var jag på Hälsningsgillet i AF-borgen (inte samma dag som den osminkade) för att sno gratis pennor, block och annat man kunde få. Och så var Stina på besök och vi shoppade och fikade en massa. Mest fikade.

Mars.

 
 I mars åkte jag till Trollhättan (jag tror att det var för att fira Sarahs födelsedag) och tröstade mig själv med kaffe och bulle när jag missade mitt anslutande tåg i Göteborg. Och så fyllde jag 22 och hade for once tur med vädret. Ja och så gick vi ut en massa förstås, och en gång hade jag en tröja med en varg på (den är sunkig nu).

April.

 
 Jag skrev lappar och satte på dörren för att inte glömma de viktiga grejerna, såg på hur uteserveringarna öppnade och var mycket glad för detta vårtecken och var i Trollhättan och träffade för första gången Sarah och Henriks katt Lilly (de stavar det så alltså).

Maj.

 
 Fick besök av familjen (delar av den i alla fall) och åkte med dem på utflykt till ett vårsoligt Köpenhamn. Mycket mysigt. Och så blev jag blond och hade på mig ett reafynd från HM en dag när vi skulle ut (jag tror i alla fall att i skulle ut).

Juni.

 
 Var på en strand med klasskamrater (Linn och Astrid) + bekanta till dem en av de sista dagarna i Lund och bar bikini vilket är mycket sällsynt i min värld. Visited Laholmsbukten med Sarah och Henrik på vägen hem till Trollhättan. De skulle kolla hur kallt det var i vattnet och blev såklart blöta (hoppas att de förlåter mig för att jag lagt upp fotot ovan). Var också på någon sorts veteranbils-utställning vid slussarna i Thn. Not my idea men soligt och nice.

Juli.

 
 I Juli plockade hela familjen (plus kusiner) jordgubbar som mamma (och pappa?) syltade. Och så började jag mitt sommarjobb på sjukhuset. Och så var det Fallens dagar, mycket viktigt att komma ihåg om man är Trollhättebo. Jag såg Oskar Linnros och tycket att han var väldigt snygg.

Augusti.

 
 Grillade med familjen en hel del men firade framför allt mormor och morfars Guldbröllop (!). 50 år har de varit gifta, det ni. Ja och så återvände jag till Lund i slutet av månaden.

September.

 
 I September började jag min praktik på Skolkontoret. Fick ett litet skrivbord och drack stora mängder kaffe för att komma upp på morgonen.

Oktober.


 Vi (being jag och fröken Michaela) var ute en hel del och jag vaknade ibland till resterna av förfesten på min köksbänk. Jag promenerade också i höstlund och tog massor med kort på diverse träd i stadsparken. Ja och så färgade jag håret och klippte mig men det röda försvann ganska snabbt.

November.

 
 Stina var på besök och jag var så himla glad att ha henne där. Vi var i Malmö och shoppade, så mysigt. Sedan var det höst på riktigt och jag fotade mer träd. Och så köpte jag en röd klänning och blev förföljd på ÖG's när jag använde den första gången.

December.

 
 Ja och så kom december. Då var jag på konferens i Ystad med praktiken, vilket var himla mysigt. Och så var det advent och jag hade en ny ljusstake från ICA. Sedan kom jul men den minns ni väl ändå så den behöver jag nog inte skriva mer om.

Och det var 2011 i bilder det. På sätt och vis. Det var ju en hel del annat också, en del of which var mindre skoj, men det kändes inte som om det var läge att upprepa det (har förlorat en hel del läsare på november/decembers gnällighet faktiskt). På ett ungefär var det sådär som ovan i alla fall. Mestadels mycket fint. Och nu är det bara en enda dag kvar av året my darlings, vi får väl se om vi hörs på den.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen