good night sweethearts, it's time to go

Publiserat 2011-01-31 22:52:40 i Randoms,

Okej, så dagen blev inte riktigt så boring som jag trodde. Över lag. Lite tråkigt hade jag, där en stund i mitten av dagen, men det gick över. Powerwalkade, lagade lunch och lite sådant och kollade sedan på "Sherlock Holmes" på Svtplay. Lysande serie! En massa fyndiga citat (som jag önskar att jag kunde komma på själv, but I'm terribly dull I'm afraid) och ett nice little murder (or in this case four) är ju aldrig fel liksom.

Skall alldeles strax stänga av datorn, på riktigt, och kolla på tv lite innan jag lägger mig. Inte för att jag inte har kollat på tv förut, men poängen är väl att fokusera lite mer. Eller nåt. Fast jag gillar ju att göra tusen saker samtidigt förstås, för annars blir jag uttråkad (som de sade i Sherlock Holmes, "you would do anything not to be bored" - typ, jag parafraserar - så känner jag, litegranna). Men nu är det dags att varva ned, annars kommer jag aldrig att somna.

Och det är väl det ungefär. Imorgon skall jag luncha med Michaela, vilket ju alltid är trevligt, och det är väl den planen jag har. But that's enough. Nästan i alla fall. Hur som helst, det får räcka här. Nu återstår bara att hälsa er alla:

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen