I'm aliiiiiiive (2.0)

Publiserat 2010-09-30 21:38:42 i Randoms,

Gokväll allihop! I'm pleased to announce att jag fortfarande lever. Är trött som tusan (eftersom jag var uppe 05.15 - soooo tidigt) men annars är det finfint. Tenta var jobbig att skriva - min hans typ dog av skrivkramp eller nåt - men inte så vidare svår ändå. Är rätt säker på att jag klarade den (knock-on-wood), och framför allt är det väldigt väldigt skönt att ha den gjord. Nu kan man andas en stund...till nästa tenta typ.

Sweet.

Spenderade sedan (efter tentan alltså) dagen/eftermiddagen/kvällen i stan med fröken Runesson. Vi lunchade, promenerade en stund, visited Systemet (mycket viktigt), drack kaffe och pratade om allt möjligt viktigt. Tror inte att vi höll tyst en minut under 7 timmar (what can I say, har man mycket att tala om så har man). Nice times.

Sitter nu nedsjunken i soffan framför "CSI Miami". Kanske inte världens roligaste program men tillräckligt intresseväckande för att jag skall kolla på det. Honestly, det är rätt skönt att vara jag för tillfället faktiskt. Jag är mätt (inte för mätt utan sådär lagom), varm och har det bekvämt. Tentan är avklarad och allt är under kontroll. Det finns inte mycket alls jag borde göra, for now at least.

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen