It's been a good day

Publiserat 2013-01-31 21:41:41 i Min dag, Randoms,

Hello morons. Vad gör ni? Jag snokar runt på internet (man kan aldrig vara nog uppdaterad vet ni) och skall kolla på "Supernatural" lite tänkte jag, eftersom jag är ledig imorgon (Adecco-folket är på kick-off) och därmed inte måste lägga mig "i tid" idag. Hoppas att kommande avsnitt inte är för läskigt bara, häromdagen satt jag med lampan tänd, en liten liten bild och hörlurarna halvvägs ur öronen för att det var så scary (japp, jag är en fegis). Fast det var ju bra också, å andra sidan, så det var rätt okej att bli lite rädd.
 
Eh ja, moving on. Det har varit en bra dag idag. Förvånansvärt bra faktiskt. Vet inte riktigt varför egentligen, jag har gjort ungefär samma saker som jag brukar göra, but I'll take it. Kanske var det vädret, det har varit soligt och nästan vårigt i Trollhättan idag, kanske var det något annat. Spelar väl ingen roll egentligen. Jag har varit på fint humör i princip hela dagen (blev lite irriterad där ett tag när en grej körde ihop sig, men det löste sig så det räknas knappast), och det är inte helt vanligt nu för tiden så det är en grej att glädjas över. Och nu lät ju det lite sorgligt, men det var inte så jag menade. Ville bara säga att denna torsdag varit finfin. Typ.
 
Japp, och nu när jag har sagt det så är jag klar med mitt babblande. Tror att min video har laddat färdigt också (långsamt bredband här vet ni) så det känns som om det är läge att avrunda här. Vi hörs imorgon darlings.
 
 

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen