obviously will loose 20 pounds

Publiserat 2010-12-31 15:03:23 i Randoms,Hehe, no but seriously det är ju sådant man lovar sig själv såhär lagom till det nya året. Att gå ned i vikt, sluta röka, stressa mindre, vara mer med sin familj eller vad fan vet jag. Stuff like that. Och eftersom jag inte tänker skriva om vad som hänt 2010 (mestadels eftersom jag inte kommer ihåg vad som hänt 2010) så tänker jag skriva lite om nyårslöften istället.

Man borde inte lova sig själv något. Not like man håller löftena ändå liksom. Inte jag i alla fall. Men allt börjar ju med en tanke å andra sidan, så man kan ju alltid försöka och hoppas att man skall lyckas. Eller nåt. Och besides, man måste ju inte se det som löften utan snarare kanske mål...typ.

Hur som helst. Jag röker inte så jag behöver inte lova mig själv att sluta (vilket ju annars är det vanligaste löftet, skulle jag tro), men jag skall nog som vanligt lova mig själv att gå ned i vikt på det nya året (det är löfte 1 det). Yeah sure that's gonna happen. Vill också träffa en kille 2011 ("löfte" 2), men det är nog mer en önskan, eller vad man nu skall kalla det för...löftet skulle väl vara att vara med open-minded, eller något sådant.

Och det är vad jag "lovar". Vad lovar ni?

Om mig

Me

nilsen

Svorsk by popular demand. twitter: @EmmaSofiaNilsen Instagram: @Sofia Nilsen